RetailDetail Night: De nieuwjaarsbrieven van Ivan Van de Cloot en Gino Van Ossel

RetailDetail Night: De nieuwjaarsbrieven van Ivan Van de Cloot en Gino Van Ossel

De RetailDetail Night op 8 december is meer dan een spectaculair netwerkfeest: we voegen ook graag een inhoudelijk stukje toe, zoals terugblikken en vooruitkijken met twee kleppers: marketingdocent Gino Van Ossel en econoom Ivan Van de Cloot. 

We hebben weer wat beleefd

2016 was weer een heftig jaar, ook voor de retail. Wat gebeurde er weer allemaal in het retaillandschap het afgelopen jaar? Wat moeten we zeker onthouden? 


Gino Van Ossel, alom bekend retailexpert, marketingdocent aan de Vlerick Business School en auteur van het bekroonde managementboek van het jaar ‘Omnichannel in retail’ giet het voor ons in een ludiek jaaroverzicht. 

 

Wat staat ons te wachten?

Ivan Van de Cloot, hoofdeconoom van de denktank Itinera Institute, gunt ons op zijn beurt een blik op de toekomst. Wat staat ons te wachten in 2017? Hij kan het weten, zeker ook als professor economie aan de Universiteit Antwerpen Management School en veelgelezen columnist in de Tijd.


In zijn boeken ‘De rekening moet kloppen’ en ‘Het grijze goud’ ontwikkelde Ivan Van de Cloot alvast een strategische visie voor ons pensioenstelsel en ouderenzorg. In 2014 publiceerde hij de bestseller ‘Roekeloos, over banken en politiek’, terwijl zijn recentste boek de ‘Tax shift’ onder de loep neemt.

 

Wil je erbij zijn op de RetailDetail Night 2016? Schrijf je nog snel in via retaildetail.be/events.