RetailDetail Omnichannel Congress: Het einde van omnichannel? | RetailDetail

RetailDetail Omnichannel Congress: Het einde van omnichannel?

RetailDetail Omnichannel Congress: Het einde van omnichannel?
Foto: RetailDetail

2018 brengt ons een nieuw evenwicht én nieuwe uitdagingen in retail: omnichannel is de weg van de toekomst, maar hoe pak je zo’n ‘phygital retail’ nu het best aan? Laat je op 1 maart inspireren op het RetailDetail Omnichannel Congress.

 

Het beste in 'phygital retail'

Ook al toeteren we nu al vijf jaar over omnichannel, de succesverhalen blijven schaars – zowel internationaal als in eigen land. Hoe komt dit, vraagt Gino Van Ossel zich af op het Omnichannel Congress op 1 maart. Wat zijn de belangrijkste hinderpalen, en nog belangrijker: welke richting moeten we dan uit? Heel wat vragen spelen immers nog. Hoe digitaliseer je de marketingafdeling en krijg je je medewerkers aan boord? Hoe ga je om met de nieuwe privacy-normen van het GDPR en wat met food in e-commerce? 

 

Leer uit de ‘best practices’ van omnichannel-topondernemers zoals onder meer onlineleider Google. Traditiegetrouw biedt het Omnichannel Congress ook verschillende voorprogramma’s voor elk domein: Marketing & Communication en Phygital Retail. 

 

Wie volgt JUTTU op?

Blinkt je organisatie zelf uit op het gebied van omnichannel? Neem dan deel en maak kans op de bpost Omnichannel Award 2018. Met deze award willen RetailDetail en bpost retailers bekronen die uitblinken in het integreren van de verschillende kanalen, en die een brug weten te slaan tussen online en offline. De award wordt uitgereikt tijdens het congres. 

 

Welke retailer volgt in 2018 JUTTU op als winnaar van de bpost Omnichannel Award? Klik hier om je in te schrijven als kandidaat of reserveer snel plaatsen om het op 1 maart zelf te weten te komen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Alibaba verdubbelt investering in Lazada

19/03/2018

Het Chinese Alibaba gaat opnieuw 2 miljard dollar (1,6 miljard euro) investeren in e-commercebedrijf Lazada, dat actief is in Zuidoost-Azië. Twee jaar geleden investeerde het al een gelijkaardig bedrag in de groep.

Samsonite toont nieuw winkelconcept in Antwerpen

19/03/2018

Antwerpen heeft er een nieuwe winkel bij van koffermerk Samsonite. De Samsonite Store opende vorige week in de Huidevettersstraat en lanceert er ook het nieuwe lifestylemerk Samsonite RED.

Fox & Cie is sterkhouder in een krimpende markt

19/03/2018

Fox & Cie blijft een sterke koers varen ondanks moeilijke tijden op de markt. Het Belgische speelgoedconcern, dat al van bij de start in 2014 fors inzet op uitbreiding, sloot 2017 af met een indrukwekkende groei van 49%.

Consumenten tegen supermarkten: "Voed ons op!"

19/03/2018

Consumenten vragen supermarkten om duurzamere aankopen te stimuleren in de nieuwe campagne ‘ik ben meer dan mijn kassaticket’. Zes ngo’s gaan daarvoor de samenwerking aan op initiatief van blogster Ingrid Renders van Maison Slash.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

350.000 stuks namaakspeelgoed in beslag genomen

15/03/2018

De Cel Namaak van de FOD Economie heeft vorig jaar 350.000 stuks namaakspeelgoed in beslag genomen tijdens een grootscheepse actie. Dat maakte Kris Peeters bekend naar aanleiding van de tiende verjaardag van de bewuste cel.

Back to top