Speelgoedketen Fox & Co komt naar Vlaanderen

Fox & Cie

Met de opening van zijn eerste drie Vlaamse winkels tegen eind september lanceert de Belgische speelgoedketen Fox & Cie een heus offensief in het noorden van het land. Daar hoort een kleine naamswijziging bij: het wordt Fox & Co

 

Eerst Vlaamse winkelcentra

Fox & Cie heeft reeds twaalf vestigingen in Wallonië en zes in Brussel. De Belgische retailer, die zich tracht te onderscheiden met kwaliteitsspeelgoed en -spelletjes, richt zijn pijlen nu op Vlaanderen en zal in de komende maanden winkels openen in grote winkelcentra in Kortrijk, Sint-Niklaas en Wijnegem. Dat doet de keten onder de licht aangepaste naam Fox & Co. 

 

De eerste winkel opent vandaag de deuren in Waasland Shopping te Sint-Niklaas. Eind deze maand volgt de tweede in K in Kortrijk en in de loop van de maand september opent nummer drie in Wijnegem. Het gaat om drie geïntegreerde verkooppunten, maar Fox & Co wil vanaf volgend jaar ook franchisewinkels openen in Vlaanderen.

 

Exclusief de nieuwe winkels beschikt Fox & Cie over achttien vestigingen, waarvan de helft in franchise. Het bedrijf boekte vorig jaar een netto-omzet van 7,6 miljoen euro.