Testwinkels HEMA+Albert Heijn komen in Utrecht en Rotterdam

Pilotwinkels HEMA en Albert Heijn komen in Utrecht en Rotterdam
AH

HEMA en Albert Heijn hebben Utrecht en Rotterdam gekozen als locaties voor de twee testwinkels die ze gezamenlijk zullen openen in het najaar van 2019.

 

Utrecht en Rotterdam

In februari hadden beide winkelketens aangekondigd concrete plannen te hebben voor twee testwinkels, waar klanten zowel hun HEMA- als Albert Heijn-boodschappen kunnen doen. De exacte locaties waren evenwel nog niet bekend. Uit een persbericht blijkt nu dat de gemeenschappelijke winkels in Utrecht (Oudegracht) en Rotterdam (Beursplein) komen.

 

De testwinkels zullen in het najaar van dit jaar de deuren openen. In beide winkels van HEMA komt een volwaardig Albert Heijn-assortiment met verse en houdbare producten. Klanten kunnen hun producten afrekenen bij de HEMA- en Albert Heijn-zelfscankassa’s.

 

De samenwerking met Albert Heijn past in de nieuwe strategie van HEMA, waarbij de winkelketen onder andere inzet op het aangaan van samenwerkingen en op investeringen in de thuismarkt Nederland. Voor de Ahold Delhaize-dochter zijn de pilotwinkels dan weer een stap in de verdere ontwikkeling van gemakswinkels en foodservice in centrumlocaties van grote steden, om klanten nog beter te kunnen bedienen.