Tom Boonen moet Fiets! verder helpen groeien

Tom Boonen moet Fiets! verder helpen groeien
Fiets! (pb)

Drievoudig winnaar van de Ronde van Vlaanderen Tom Boonen wordt ambassadeur en adviseur van Fiets! De fietswinkelketen wil verder groeien naar een nationale dekking.

 

Uithangbord en adviseur

Tom Boonen krijgt een dubbele rol bij Fiets!. Hij wordt zowel het gezicht als adviseur van de fietsenspecialist. Enerzijds zal hij fungeren als uithangbord van het bedrijf en anderzijds zal hij nauw betrokken worden bij de samenstelling van het assortiment en bij de look & feel van de winkels.

 

De aankondiging van de samenwerking komt een week na de overname van Fiets! door Colruyt Group. In de komende jaren wil Fiets! extra inzetten op service en klantentevredenheid en groeien naar een nationale dekking van zijn winkelnetwerk in België. “De participatie van Colruyt Group brengt rust en stabiliteit bij Fiets!, waardoor het zich weer 200% kan focussen op de klanten”, klinkt het in een persbericht.

 

Fiets! werd in 2010 opgericht en heeft 11 vestigingen in België. De fietswinkelketen verkoopt merkfietsen, fietskledij en accessoires aan particulieren. Klanten kunnen er ook terecht voor onderhoud en herstellingen. Bedrijven kunnen bij Fiets! ook bedrijfsfietsen leasen of kopen.

 

Tom Boonen stopte in 2017 met wielrennen. Hij was één van de beste renners van zijn generatie en won talloze wedstrijden waaronder 3 keer de Ronde van Vlaanderen, 4 keer Parijs-Roubaix en het wereldkampioenschap. Ook op dit moment is Boonen nog regelmatig te zien op tv als analist bij wielerwedstrijden.