V&D Den Bosch wordt pop-up locatie | RetailDetail

V&D Den Bosch wordt pop-up locatie

V&D Den Bosch wordt pop-up locatie

Tot januari 2017 zal het voormalige pand van warenhuisketen V&D in Den Bosch gebruik worden als pop-upruimte. De eerste handelaar die er zijn intrek zal nemen is autodealer Van den Udenhout: die neemt de begane grond voor zijn rekening.

Heropening La Place

Op de eerste verdieping huurt de Van Deursen Group dan weer ruimte. Die groep is onder andere eigenaar van kledingketen Shoeby, maar momenteel hebben ze nog geen concrete plannen over de invulling van de gehuurde ruimte. Daarnaast zal ook La Place waarschijnlijk tijdelijk de restaurants terug openen.

 

Zo willen de verhuurders de periode tot februari 2017 zinvol invullen. Dan betrekt naar alle waarschijnlijkheid het Canadese Hudson’s Bay het pand. Het contract met dat bedrijf is bijna rond, al moeten de handtekeningen wel nog geplaatst worden. Hudson’s Bay is daarnaast van plan om een twintigtal vestigingen te openen in heel Nederland, voornamelijk in voormalige panden van V&D.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Retailsector eist maatregelen tegen territoriale leveringsbeperkingen

23/05/2018

Grote leveranciers misbruiken hun dominante positie om retailers te dwingen zich enkel te bevoorraden in het land waar ze actief zijn, blijkt uit een nieuwe Benelux-studie. Zo houden ze internationale prijsverschillen in stand.

Decathlon opent dertigste winkel in Nijvel

23/05/2018

Decathlon opent zijn dertigste Belgische vestiging in het winkelcentrum Shopping Nivelles in Nijvel. In september opent de winkel de deuren, maar in afwachting daarvan is er een tijdelijke digitale Connect-shop voor online bestellingen.

“Data geven de controle terug aan trade marketeers”

23/05/2018

Voor merkfabrikanten is het een hele klus om assortimenten, prijzen en promoties in hun categorie te monitoren bij offline en online retailers. De Belgische startup Daltix verzamelt deze vitale informatie automatisch in overzichtelijke dashboards.

Lidl opent restaurant voor blokkende studenten

22/05/2018

Lidl wil studenten in de ‘blok’ helpen om gezond te eten: de supermarktketen opent een pop-uprestaurant in Gent, dat 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 open is om studenten door de examenperiode te loodsen.

Shop for Geek ziet potentieel voor 25 winkels

22/05/2018

Na recente openingen in Aalst en Namen staat de teller al op dertien winkels voor Shop for Geek, de winkelformule voor gadgets en merchandisingartikelen. Dat moeten er snel een 25-tal worden. De retailer pakt nu ook de Franse markt aan.

Eigenaar 3i wil Action toch voor zichzelf houden

22/05/2018

Investeerder 3i wil Action dan toch helemaal houden. Hoewel de eigenaar van de discountketen vorige week liet uitschijnen een koper te zoeken voor een deel van zijn participatie in Action, ontkent 3i dat nu.