Vier vragen die u zichzelf zou moeten stellen als u een supply-chain-partner zoekt

Tosca

(Publireportage) De ‘supply chain’ kan de sterkste of juist de zwakste schakel van een bedrijf zijn. Als het gaat om het beheren van een complex systeem met talloze spelers, is het niet altijd eenvoudig om alles goed te doen. Daarom is het van belang om samen te werken met een bedrijf dat bekend is met uw uitdagingen en die met maatoplossingen het hoofd kan bieden.

 

Altijd de juiste verpakkingsoplossing

Tosca is een internationaal toonaangevend bedrijf dat herbruikbare verpakkingsoplossingen en pooling diensten, met meer dan 48 verschillende crate combinaties-, waaronder verschillende sluitings- en kleurenopties - aan diverse branches binnen de voedselvoorzieningsketen levert.  Naast ons uitgebreide assortiment van ‘foldable plastic crates’ bieden wij ook zes verschillende productlijnen aan, waaronder ‘bins’, liquid- en bulkcontainers, winkeldisplays, dolly's en pallets. Dankzij dit uitgebreide portfolio hebben wij voor zowel regionale leveranciers als internationale retailers altijd de juiste verpakkingsoplossing in huis. 

 

In dit artikel gaan we vier vragen bekijken die u zichzelf zou moeten stellen als u een supply chain-partner zoekt zodat u de ondersteuning krijgt die u nodig hebt om uw efficiëntie, productiviteit en groei te vergroten. 
 

Biedt de supply chain-partner de juiste portfolio van producten en diensten aan?

Samenwerken met meerdere partners binnen de keten maakt het proces onnodig complex en verhoogt zowel de potentiële risico's als de kosten. Om te zorgen dat uw activiteiten volgens planning verlopen, moet elke schakel even sterk zijn als de volgende. Als een schakel faalt, kunnen problemen in de volgende fase al snel escaleren en voor een grootschalige ontwrichting en mogelijk tot onherstelbare reputatieschade leiden. Doordat individuele partners echter weinig zicht hebben op de activiteiten van andere spelers binnen de keten, zijn zij maar beperkt in staat om problemen te voorkomen of hierop te reageren. Daarom kunt u het beste kiezen voor een partner die u ‘end to end’ kan ondersteunen.

 

Is uw supply chain-partner oplossingsgericht?

Uw supply chain is uniek, en het is van belang dat de partners waarmee u samenwerkt dit begrijpen. Uw uitdagingen zijn uniek en genuanceerd, en om deze het hoofd te kunnen bieden, hebt u dan ook unieke en genuanceerde oplossingen nodig. Elke supply chain-partner waarmee u samenwerkt, gaat vanaf het begin een relatie met u aan die in de loop van de tijd zal veranderen. Dat kan het werk van uw team moeilijker of makkelijker maken. Het is voor alle betrokkenen het beste als het een innovatieve samenwerking is waarbij oplossingen en hulpmiddelen al voorhanden zijn.
 

Dankzij onze financiële schaalbaarheid en onze interne productie zijn wij wendbaar op de markt en kunnen we inspelen op de behoeften van uw supply chain.  Onze productiefabriek heeft 300 mallen paraat staan en kan uw activiteiten naar elke gewenste omvang op- of afschalen. Daarnaast kunnen wij dankzij de ongeëvenaarde flexibiliteit van onze R&D-afdeling ideale oplossingen voor uw supply chain  samenstellen. Ons innovatieve productieteam bracht onlangs diverse nieuwe oplossingen op de markt in segmenten zoals e-commerce, verse voeding, hygiëne en persoonlijke verzorging, maar ook volledig recycleerbare pallets met IoT-mogelijkheden. 

 

Staat uw supply chain-partner voor u klaar waar u hem nodig hebt?

Uw supply chain-partner moet bovendien groot genoeg zijn om de omvang van uw supply chain aan te kunnen zonder deze door inefficiënte transporttrajecten te belemmeren. Elke kilometer die u aflegt, brengt kosten met zich mee, en het is van essentieel belang dat uw supply chain-partners voordelen bieden zonder dat hieruit onnodige kosten voortvloeien.
 

Tosca beschikt over meer dan 55 waslocaties en 15 internationale vestigingen in Europa en Noord-Amerika, en beheert ruim 500 miljoen verpakkings- en transportoplossingen. Dankzij onze aanwezigheid binnen talloze branches profiteert u van meer snelheid en een hogere beschikbaarheid, terwijl onze strenge was- en voedselveiligheidsnormen zekerheid bieden. 

 

Groeit uw supply chain-partner met u mee?

Elke overstap naar een nieuwe supply chain-partner is een tijdrovend en lastig proces. Idealiter bouwt u via dit proces een relatie op die decennialang standhoudt en de komende jaren voor consistentie en eenvoud binnen uw supply chain zorgt. Uw supply chain-partner dient de oplossingen te bieden die u nu en in de nabije toekomst nodig hebt. Tevens moet uw supply chain-partner over de schaal en het inzicht beschikken om u oplossingen te bieden wanneer uw merk groeit en buiten de huidige grenzen treedt.  De langdurige aard van een goede samenwerking bewerkstelligt soepele groei zodat u uw aandacht kunt richten op alle andere zaken die voor het runnen van een bedrijf nodig zijn.

 

Tosca is eigendom van Apax Partners, een groot private-equitybedrijf dat ons de mogelijkheid biedt om te groeien en snel nieuwe en uitgebreide oplossingen op de markt te brengen. Daarbij heeft Tosca bijna 100 jaar ervaring in het runnen van grote supply chains over de hele wereld waarbij we diverse sectoren terzijde staan, zoals de productie-, vlees-, drank-, farmaceutische, verpakkings-, chemische en de ingrediëntenbranche.  Onze hele organisatie beheert miljoenen verpakkings- en transportoplossingen en ondersteunt de volledige supply chain, over de hele wereld, van de ‘first mile’ tot de ‘last mile’. 

 

Waarom Tosca de juiste partner voor u is

De markt verandert doordat de wereld steeds meer wordt gedomineerd door e-commerce en de stijgende vragen en verwachtingen van de consument. Efficiëntie wordt steeds belangrijker voor uw omzet, terwijl klanten duurzaamheid en kwaliteit boven alles stellen.  

 

Tosca heeft meer dan 100 jaar ervaring in het analyseren van de unieke uitdagingen binnen uw supply chain en is dan ook in staat u oplossingen te bieden die de efficiëntie op dit gebied verhogen.  Tosca nam in december 2019 Polymer Logistics en in augustus 2020 Contraload over, waardoor nu drie belangrijke spelers binnen de internationale voedselvoorzieningsketen tot één sterkere partner zijn gefuseerd.  Tosca staat nu als één merk klaar om klanten zowel een hoogstaande klantenservice te bieden als een nog uitgebreider productportfolio, een groeiend en internationaal netwerk, een flexibele en innovatieve R&D-afdeling en productiecapaciteit boven op onze betrouwbare dienstverleningen.  Tosca's productsystemen zijn ontwikkeld om op individuele basis krachtig en samen onverslaanbaar te zijn.

 

Tosca maakt een toekomst mogelijk met duurzame oplossingen voor verpakking en transport en zet zich ervoor in dat wegwerpverpakkingen tot het verleden gaan behoren. Als één sterke partner ontketent Tosca een revolutie bij de supply chains van supermarkten, leveranciers en producenten over de hele wereld.  Kies Tosca als uw supply chain-partner en profiteer van efficiëntie, productiviteit en groei.

 

Klik hier voor meer informatie.