Volledig uitverkocht: RetailDetail Omnichannel & E-Commerce Congress

Shutterstock.com

Het allereerste evenement dat RetailDetail organiseert op zijn nieuwe stek in de Antwerpse Stadsfeestzaal, blijkt meteen een schot in de roos: alle beschikbare tickets zijn de deur uit.

 

Primeur

Met keynotes over Amazon, nieuwe inzichten over de Belgische e-shopper, hands-on demo’s over data-analyse en cases van succesvolle lokale omnichannelretailers, heeft het programma van het zevende RetailDetail Omnichannel & E-Commerce Congress flink wat geïnteresseerden overtuigd. Op de vooravond van het evenement zijn namelijk alle beschikbare plaatsen volzet: Wij zetten het jaar dus in met een uitverkocht congres.

 

De 200 aanwezigen zullen donderdag in primeur de nieuwe kantoren en evenementenruimtes kunnen ontdekken waar RetailDetail zijn intrek neemt. Die bevinden zich op een toplocatie in het Antwerpse winkelhart: in de prachtig gerenoveerde Stadsfeestzaal op de Meir. Hier openen we binnenkort een gloednieuwe uitvoering van ons b2b-belevingscentrum retailhub. Later dit voorjaar volgt de opening van Foster, een toekomstgericht winkelconcept dat meteen het eerste levende retaillaboratorium van Europa wordt.