Voormalig V&D Heerlen krijgt verbouwing en nieuwe huurders | RetailDetail

Voormalige V&D Heerlen krijgt verbouwing en nieuwe huurders

Voormalige V&D Heerlen krijgt verbouwing en nieuwe huurders

Het vroegere pand van V&D in Heerlen en het pand ernaast worden vanaf 1 maart verbouwd. De locatie krijgt in het voorjaar van 2018 nieuwe huurders, waaronder mogelijk H&M.

Outlet verdwijnt

Deze maand zijn op de begane grond in het pand aan de Promenade nog de outletwinkels van Berden Mode en Houtbrox ondergebracht, zo meldt De Limburger. Berden Wonen en Mode, dat vorig najaar de 24 winkels en de voorraad van de failliete modeketen HoutBrox kocht, verkoopt hier een deel van de vooraad van HoutBrox.   

 

Ook het pand ernaast, waar nu kledingketen WE is gevestigd, ondergaat een renovatie. Vastgoedonderneming Metroprop, de eigenaar van de beide panden, wil de locatie van in totaal 14.000 m² aanpassen voor verhuur aan twee of drie grotere formules.

 

Een van de nieuwe huurders wordt mogelijk H&M. De kledingketen heeft nu met een winkel van 1400 m², waarvan 300 m² op de begane grond, in het Coriocenter in de Heerlense binnenstad.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Dieprood Galeria Kaufhof (en Inno) vestigt alle hoop op fusie

20/07/2018

Galeria Kaufhof (waar ook Galeria Inno toe behoort) zit diep in de rode cijfers: het verlies zou er oplopen tot zo'n 30 miljoen euro. Een fusie tussen Karstadt en Galeria Kaufhof moet volgens eigenaar Hudson's Bay heil brengen.

Een mooiere en energiezuinigere winkel zonder investering

18/07/2018

(publireportage) Wilt u al uw winkelfilialen voorzien van LED-verlichting? Maar ziet u op tegen het gedoe, om van de forse investering nog maar te zwijgen? Maxeda kiest daarom voor Light as a Service voor hun Brico en Praxis winkels en bespaart tot wel 70% aan energie.

Walmart en Microsoft bundelen krachten tegen Amazon

18/07/2018

Walmart is de grootste retailconcurrent van Amazon en Microsoft is de belangrijkste rivaal voor Amazons clouddiensten. Beide bedrijven proberen de internetreus nu wat meer tegenwind te geven met een strategisch partnerschap voor vijf jaar.

Retailhub x Living Tomorrow: Nieuwe innovatieworkshops op maat

17/07/2018

Wat worden de megatrends van morgen en hoe ziet je strategie er best uit? Neem een frisse innovatiestart met de workshops van retailhub en Living Tomorrow: een gezonde mix van plezier, ontspanning en topeducatie op maat van je bedrijf.

Amazon Prime Day zorgt dit jaar voor spektakel en controverse

17/07/2018

Amazon Prime-leden vieren vandaag het jaarlijkse kortingenevenement Prime Day. De controversiële shopfeestdag wordt steeds grootser: Amazon startte het koopfestival met heuse muziekoptredens en ook concurrerende retailers pakken inmiddels met stuntprijzen uit.

Bol.com gaat distributiecentrum verdubbelen

16/07/2018

Minder dan een jaar na de officiële opening barst het distributiecentrum van bol.com in Waalwijk al uit zijn voegen. Begin 2019 beginnen uitbreidingswerken die een verdubbeling van de oppervlakte met zich meebrengen.