Voormalig V&D Heerlen krijgt verbouwing en nieuwe huurders | RetailDetail

Voormalige V&D Heerlen krijgt verbouwing en nieuwe huurders

Voormalige V&D Heerlen krijgt verbouwing en nieuwe huurders

Het vroegere pand van V&D in Heerlen en het pand ernaast worden vanaf 1 maart verbouwd. De locatie krijgt in het voorjaar van 2018 nieuwe huurders, waaronder mogelijk H&M.

Outlet verdwijnt

Deze maand zijn op de begane grond in het pand aan de Promenade nog de outletwinkels van Berden Mode en Houtbrox ondergebracht, zo meldt De Limburger. Berden Wonen en Mode, dat vorig najaar de 24 winkels en de voorraad van de failliete modeketen HoutBrox kocht, verkoopt hier een deel van de vooraad van HoutBrox.   

 

Ook het pand ernaast, waar nu kledingketen WE is gevestigd, ondergaat een renovatie. Vastgoedonderneming Metroprop, de eigenaar van de beide panden, wil de locatie van in totaal 14.000 m² aanpassen voor verhuur aan twee of drie grotere formules.

 

Een van de nieuwe huurders wordt mogelijk H&M. De kledingketen heeft nu met een winkel van 1400 m², waarvan 300 m² op de begane grond, in het Coriocenter in de Heerlense binnenstad.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Eigenaar wil af van flink stuk van Action

18/05/2018

De eigenaar van Action, investeringsmaatschappij 3i, wil volgend jaar een deel van de discountketen verkopen. De Britten zouden geïnteresseerden zoeken voor een belang van zo’n 35% van de keten.

Veel minder inbreuken op verbod cashbetalingen

17/05/2018

Vier jaar na de invoering van het verbod om aankopen van meer dan 3.000 euro nog cash te betalen, is het aantal inbreuken fors gedaald. Werden in 2014 nog 435 handelaars betrapt, dan waren dat er in 2016 nog maar 61.

Colruyt Group lanceert betaalfunctie voor Xtra-kaart

16/05/2018

Vanaf 22 mei zullen klanten in de winkels van Colruyt Group kunnen betalen met hun Xtra-klantenkaart. De vertrouwde Colruyt-betaalkaart verdwijnt. Toch wordt de Xtra-kaart geen krediet- of debetkaart.

"Krantenwinkels moeten uitbreiden om te overleven"

15/05/2018

Vier op de tien krantenwinkels zijn verlieslatend. Krantenwinkels moeten diversifiëren en hun assortiment uitbreiden, zegt Luc Ardies van Unizo. De zelfstandigenorganisatie start dan ook een experiment in die zin.

Shoppers aantrekken en omzetten in kopers?

15/05/2018

Het moment van de aankoop is het moment van de waarheid in een almaar complexere 'customer journey'. Retailers en fabrikanten hebben er alle belang bij om dan optimaal aanwezig te zijn. Hoe? Het Trade & Shopper Marketing Congress reikt antwoorden aan.

Hema investeert verder in grote Belgische winkels

11/05/2018

Hema Oostende beleeft een feestelijke heropening: de winkel werd aangepast naar het nieuwe internationale concept dat de retailer ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen. Die formule bleek eerder succesvol in Antwerpen en Brussel.