Wijnegem opent ’s werelds grootste ‘man cave’

WijnegemShopping

Bij de start van de wintersolden wordt in Wijnegem ’s werelds grootste ‘man cave’ in een winkelcentrum geopend, speciaal voor de mannen die nu eenmaal vaak sneller hun keuze hebben gemaakt dan hun shoppende partner.

 

240 m² groot walhalla voor mannen (vanaf 16)

Drie biljarttafels, drie gameconsoles, een darts, twee kickertafels, twee reuzetelevisies, een zes meter lange bar met bier en cocktails en comfortabele loungezetels om kranten en tijdschriften te lezen of gewoon uit te rusten en ondertussen je smartphone op te laden: met ‘The Hub’, zoals de 240 m² grote ‘man cave’ gedoopt werd, ziet Wijnegem het meteen groot(s). Letterlijk zelfs, want ‘The Hub’ is ‑ voor zover ze konden nagaan ‑ meteen ook ’s werelds grootste ‘man cave’ in een winkelcentrum.

 

Vaak zijn ze ook slechts van heel tijdelijke aard, maar niet zo in Wijnegem: “Uiteraard is de start van de solden een mooi moment om de ‘man cave’ te lanceren, maar ‘The Hub’ krijgt een heel jaar lang een plaats op het gelijkvloers van ons winkelcentrum. Het wordt een échte belevingsplek, iets waar winkelcentra anno 2019 nog meer op moeten inzetten”, zegt manager Katrien Geysen.

 

‘The Hub’ is een initiatief van Wijnegem in samenwerking met onder andere Coca-Cola, Cosy House, Duvel, Game Mania, Philips, Proximus en Thissen Biljarts. De ‘man cave’ zal alle dagen open zijn van 9 tot 20 uur en op vrijdag tot 21 uur. In de wetenschap dat bijna zes op de tien bezoekers van Wijnegem minstens drie uur doorbrengen in het winkelcentrum en dat mannen vaak sneller rond zijn dan hun shoppende partners, voorwaar geen slecht idee.