Wijnegem opent gigantisch "belevingspark"

Wijnegem Shopping blijft inzetten op plezier met belevingspark

Morgen 20 febrari opent in het winkelcentrum van Wijnegem een belevingspark van liefst 2500 m². O2run belooft plezier voor het hele gezin, in tegenstelling tot de vorige grote belevingsopening in het winkelcentrum.

 

Inzetten op beleving

Met het belevingspark wil het winkelcentrum jong en oud uitdagingen, beweging en plezier brengen. Meest opvallende attractie is de grote Nerf Battle Arena, waar deelnemers elkaar proberen te raken met zachte balletjes. Wie het liever wat rustiger houdt, kan terecht in de Veranda Lounge met een uniek zicht op de omgeving en het speelpark.

 

“Shoppers anno 2019 willen niet alleen sterk advies krijgen en winkels gemakkelijk kunnen bereiken, ze willen ook plezier kunnen beleven. Daarom blijven we sterk investeren in vernieuwingen die de consument een nog betere ervaring bezorgen. Dit belevingspark past helemaal in dat plaatje”, zegt manager Katrien Geysen.

 

De voorbije maanden nam het winkelcentrum al verschillende initiatieven om ook buiten het winkelen om de beleving te verhogen. Zo werden onder meer de grootste 'mancave' ter wereld in een winkelcentrum en gloednieuwe speelhoeken voor de kinderen geopend.