Win een gratis deelname aan Vlerick Retail Platform!

De derde studienamiddag van het Vlerick Retail Platform 2018 vindt plaats op 18 oktober met als thema ‘retail innovatie’. Veritas en Foodmaker komen getuigen hoe ze hun markt ontwikkelen. Lezers van RetailDetail maken kans op een gratis invitatie!

 

Voorwaartse integratie

Van oudsher is de retailer een verdeler van producten en dus een tussenschakel tussen fabrikant en consument. Maar kan je meer zijn? Kan je bijvoorbeeld de vraag vergroten door het gebruik van je producten te stimuleren? Veritas werkt drempelverlagend en wakkert zo de creatieve microbe aan in de markt. Marketingdirecteur Nathalie Goubau vertelt hoe ze dat aanpakt. Producent van gezonde slaatjes Starmeal heeft Foodmaker overgenomen en nieuw leven ingeblazen. CEO Lieven Vanlommel leert hoe voorwaartse integratie je bedrijf een boost geeft.
 

De bijeenkomst vindt plaats vanaf 13u30 in Wemmel. Meer informatie vind je op de website van het Vlerick Retail Platform. RetailDetail mag vier lezers GRATIS op de sessie van 18 oktober uitnodigen. Stuur om kans te maken voor maandag 12u een mailtje naar redactie@retaildetail.be met uw naam, bedrijf, functie en contactgegevens.