Interlamp in Zoersel houdt er mee op

Winkelcentrum gaat Interlamp Zoersel vervangen

Winkelcentrum gaat Interlamp Zoersel vervangen

Verlichtingswinkel Interlamp in Zoersel gaat binnenkort sluiten. De zaak op de Rodendijk werd 42 jaar geleden opgericht, maar werden nu overgekocht door een investeerder, die er een winkelcentrum wil oprichten.

Plek voor drie winkels

Oprichters Tony Loos en zijn vrouw Ries Soetekouw besloten in 1974 een winkel voor particulieren en bedrijven te openen in Zoersel, nadat ze eerder al gestart waren met een groothandel in Wommelgem. Toen waren ze één van de eerste winkels die zich vestigden op de Rodendijk in Zoersel. Momenteel wordt de zaak uitgebaat door zoon Chris Loos en zijn vrouw Damienne De Herdt.

 

“Een investeerder heeft het gebouw en de grond gekocht. Hoogstwaarschijnlijk wordt alles afgebroken en komt er een nieuwbouw die plaats gaat bieden aan drie winkelruimtes. Twee units zouden al verhuurd zijn aan kledingketens”, zegt Chris Loos aan Gazet van Antwerpen over de toekomst van de locatie.

 

Interlamp houdt nu een uitverkoop, waar het de laatste vierduizend artikelen tegen fikse kortingen verkoopt. Een exacte sluitingsdatum is er nog niet gekend en is afhankelijk van het succes van de uitverkoop.

 

Met het verdwijnen van Interlamp gaat de vernieuwing op de Rodenrijk lustig verder. Zo opende er onlangs een vestiging van Gamma en JBC brak zijn oude locatie af en verving die door een nieuwbouw. Daar is voortaan plaats voor een grotere JBC, Schoenen Torfs en Shoe Discount.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Omnichannel in retail: Hoe maak je de marketingafdeling echt omnichannel?

15/02/2018

De transitie naar een omnichannelorganisatie is cruciaal én dringend in de retailsector, ziet Peter Desmyttere, oprichter en CEO van Husky Marketing Planner: “In retail werken organisaties nog vaak in silo’s.” Hij geeft een concreet stappenplan op het Omnichannel Congress.

Amazon rekruteert 2.000 medewerkers in Frankrijk

15/02/2018

Het Franse filiaal van het Amerikaanse internetwarenhuis Amazon is op zoek naar 2.000 medewerkers om de sterke groei te kunnen bijbenen. Amazon.fr is niet alleen bij onze zuiderburen, maar ook in ons land de populairste webshop.

Gino Van Ossel: “Omnichannel kan wél rendabel zijn”

15/02/2018

Omnichannel is nog geen verworvenheid in retail: veel ketens blijven vasthangen aan hun fysieke winkelnetwerk en hebben niet de volledige klantreis in kaart. Toch zijn er ook inspirerende voorbeelden.

Prima jaar voor Decathlon dankzij sterke expansie

15/02/2018

In 2016 rondde Decathlon voor  het eerst de kaap van de 10 miljard euro omzet. Vorig jaar werd ook de grens van 11 miljard gesloopt, met dank aan een sterke internationale expansie.

Generatiewissel bij BIC op moeilijk moment

15/02/2018

Wissel aan de top bij Bic, de Franse specialist van wegwerpartikelen: huidig CEO Bruno Bich geeft de touwtjes in handen van zijn 39-jarige zoon Gonzalve. Die staat voor de moeilijke opdracht om de winstdaling een halt toe te roepen.

“Boycot selfscankassa’s” roepen Carrefour-vakbonden op

15/02/2018

Medewerkers van Carrefour hebben opgeroepen om selfscankassa’s te boycotten, uit protest tegen de geplande ontslagen bij de keten. Het blijft echter niet bij woorden: actievoerders hebben de selfscankassa’s in de hypermarkt in Bergen gesaboteerd.

Back to top