Yess! opent nieuw filiaal in Aarschot

Yess! opent nieuw filiaal in Aarschot

Op 17 november opent discountformule Yess! een nieuwe vestiging in Aarschot. In maart opende de keten al zijn eerste winkel in Roeselare. Yess! is een geesteskind van Bart Coeman, die al naam maakte als oprichter van Fun.

Geen merkproducten

Yess! richt zich voornamelijk op een vrouwelijk publiek van alle leeftijden en verkoopt producten in de categorieën modeaccessoires, verzorging, tuindecoratie, party, tafeldecoratie, huishoudelijk textiel, schoonmaakgerief, huishoud, koken, bakken, hobby voor kind en volwassenen, opbergen, gordijnen, wanddecoratie, inpakken, batterijen en snoep.

 

In de winkel worden geen merkproducten verkocht, om zo de prijzen laag te houden. Een kwart van de in totaal 12.500 artikelen in de winkel kost dan ook minder dan 1 euro. “Wat niet betekent dat we brol verkopen. Integendeel, onze producten kunnen de vergelijking doorstaan met merkartikelen, behalve dan in prijs. Die is bij ons veel interessanter”, zei Coeman daar eerder al over.

 

Het nieuwe filiaal opent op 17 november zijn deuren aan de Herseltsesteenweg in Aarschot, naast een supermarkt van Albert Heijn.