Zomeractie: ontdek Antwerpen als internationaal retaillaboratorium

Zomeractie: ontdek Antwerpen als internationaal retaillaboratorium
Foto: RetailDetail

Antwerpen is een van de meest trendsettende steden en belangrijkste retaillaboratoria van het moment. Zowel grote internationale ketens als startups innoveren en experimenteren er met nieuwe concepten. Antwerp hunt gidst je er langs, nu met exclusieve zomerkorting.

 

Labo voor innovatie en unieke concepten

Antwerpen is zelfs voor de grootste multinationale retailers en merken een bruisend laboratorium: vooraanstaande merken en retailers proberen er hun nieuwste concepten uit of lanceren er exclusieve pilootprojecten. Je vindt er innovaties van grote internationale ketens tot baanbrekende startups op wandelafstand van elkaar.

 

De inspirerende Antwerp hunt van RetailDetail brengt je daarom in een halve dag langs een veelheid aan retail-hotspots in verschillende winkelzones, met een mix van concepten in mode, voeding, horeca, design, wonen, reizen en meer. Ervaar er in levenden lijve de innovatiefste winkelformules en krijg de gepaste duiding door een retailexpert.

 

Inspirerende boost tijdens de zomermaanden

“Een aangename tour met verrassende retailconcepten”, aldus een internationale moderetailer die reeds deelnam. “Ik had die dag voorgesteld aan mijn team als een ‘Inspiration day’, en het had een heel positief effect. Het heeft ons een aantal ideeën gegeven voor onze business, maar ook voor onze organisatie.”

 

De Antwerp hunt is ook ideaal te combineren met een bezoek aan retailhub, het grootste retailkenniscentrum in de Benelux met permanent 1200 m² aan technologie, waar je de ‘customer journey’ van de toekomst zelf beleeft via AR/VR, multi-sensorische ervaringen, RFID, beacons, 3D-bodyscanners, slimme koelkasten en spiegels, gezichtsherkenning en nog veel meer…

 

Bekijk Antwerpen eens door andere ogen en maak kennis met een tiental innovatieve conceptstores in het kloppend hart van een toonaangevende winkelstad. Tussen 23 juli en 31 augustus geldt op de Antwerp Hunt tijdelijk een speciale zomerkorting van 20%. Meer informatie? Stuur een berichtje naar info@retaildetail.be of bel 03 500 89 59.