Colruyt krijgt vergunning voor tankstation naast Opwijkse Okay

Colruyt krijgt vergunning voor tankstation naast Opwijkse Okay

Het gemeentebestuur van Opwijk (Vlaams-Brabant) heeft het licht op groen gezet voor een DATS 24-tankstation naast de OKay-supermarkt. De brandstofdochter van Colruyt Group opent de komende maanden nog eens vijf vestigingen.

In volle expansie

DATS 24, de brandstofdochter van Colruyt Group, die in ons land een netwerk van ruim 100 stations uitbaat, is in volle expansie. De eerstkomende maanden staan onder meer openingen op de agenda in Sint-Joris-Winge (nog deze maand), Herzele en Waregem (juli), Chapelle-lez-Herlaimont (september) en Eeklo (oktober).

 

Daar zal het ook niet bij blijven: Colruyt Group heeft zopas ook een vergunning gekregen om op het kruispunt van de Klei met de Steenweg naar Merchtem een DATS 24-tankstation te bouwen. Het nieuwe verkooppunt komt vlak naast de lokale OKay-buurtsupermarkt. De groep verwierf de woning met de achterliggende gronden na het overlijden van de eigenares. Wanneer het tankstation in Opwijk operationeel zal zijn, is nog niet bekend.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dyson gaat elektrische auto’s maken

27/09/2017

Wie Dyson zegt, die denkt voornamelijk aan stofzuigers. Daar komt binnen enkele jaren mogelijk verandering in, want het bedrijf wil zich vanaf 2020 storten op de markt van de elektrische auto’s.

Mercedes verkoopt aantal Belgische garages

20/07/2017

De Duitse autobouwer Mercedes-Benz gaat een tiental garages in België en Luxemburg verkopen. Momenteel baat het zelf 14 verkooppunten uit in België, daarvan zullen er vijf verkocht worden. In Luxemburg wordt gezocht naar een overnemer voor vijf garages.

“Benzine en diesel vanaf 2035 verdwenen”

14/07/2017

In een nieuw rapport voorspellen onderzoekers van ING dat er vanaf 2035 geen wagens meer geproduceerd zullen worden die rijden op diesel of benzine. Volgens het rapport zal elektrisch rijden binnenkort al goedkoper zijn dan met een traditionele motor.

Volvo bant vanaf 2019 klassieke motoren

05/07/2017

Het Zweedse automerk Volvo gaat vanaf 2019 enkel nog maar modellen op de markt brengen die een hybride of volledig elektrische motor hebben. De traditionele modellen zullen volledig verdwijnen.

Pop-up is marketingtool voor Suzuki

22/05/2017

Belevingsmarketing in de praktijk: samen met andere Japanse merken runt Suzuki in Antwerpen een pop-uplounge ter promotie van de nieuwe Swift. Zo brengen ze een stukje Tokio naar België.

Bestellen bij Starbucks kan nu ook via Ford-wagen

24/03/2017

Autobouwer Ford heeft bekend gemaakt dat chauffeurs die beschikken over een wagen met de SYNC3-stemtechnologie binnenkort ook rechtstreeks bestellingen kunnen plaatsen bij koffieketen Starbucks.

Back to top