Colruyt krijgt vergunning voor tankstation naast Opwijkse Okay | RetailDetail

Colruyt krijgt vergunning voor tankstation naast Opwijkse Okay

Colruyt krijgt vergunning voor tankstation naast Opwijkse Okay

Het gemeentebestuur van Opwijk (Vlaams-Brabant) heeft het licht op groen gezet voor een DATS 24-tankstation naast de OKay-supermarkt. De brandstofdochter van Colruyt Group opent de komende maanden nog eens vijf vestigingen.

In volle expansie

DATS 24, de brandstofdochter van Colruyt Group, die in ons land een netwerk van ruim 100 stations uitbaat, is in volle expansie. De eerstkomende maanden staan onder meer openingen op de agenda in Sint-Joris-Winge (nog deze maand), Herzele en Waregem (juli), Chapelle-lez-Herlaimont (september) en Eeklo (oktober).

 

Daar zal het ook niet bij blijven: Colruyt Group heeft zopas ook een vergunning gekregen om op het kruispunt van de Klei met de Steenweg naar Merchtem een DATS 24-tankstation te bouwen. Het nieuwe verkooppunt komt vlak naast de lokale OKay-buurtsupermarkt. De groep verwierf de woning met de achterliggende gronden na het overlijden van de eigenares. Wanneer het tankstation in Opwijk operationeel zal zijn, is nog niet bekend.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Uitstel van betaling voor fietswinkels Hans Struijk

27/06/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk, die recent door de Belgische eigenaar Fiets! te koop werd gezet, heeft geen investeerder gevonden en zit daardoor in zware financiële problemen.

Fiets! zet Hans Struijk Fietsen in de etalage

23/05/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk staat te koop. Fiets!, sinds 2015 de Belgische eigenaar, herstructureert en stopt met de buitenlandse activiteiten. 

Alibaba gaat auto’s verkopen uit een automaat

19/12/2017

Een auto aanschaffen moet even simpel worden als een blikje frisdrank kopen, vindt Alibaba-baas Jack Ma. De Chinese retailer heeft concrete plannen om auto’s te verkopen uit gigantische automaten.

KMO Carrièreprijs voor Michel Permeke

18/12/2017

Autoretailer Michel Permeke ontvangt op 26 januari de KMO Carrièreprijs tijdens De Nacht van de KMO. Hij leidt al 37 jaar het autobedrijf Permeke Motors en is ook medeoprichter van sigarenzaak La Casa del Habano.

Dyson gaat elektrische auto’s maken

27/09/2017

Wie Dyson zegt, die denkt voornamelijk aan stofzuigers. Daar komt binnen enkele jaren mogelijk verandering in, want het bedrijf wil zich vanaf 2020 storten op de markt van de elektrische auto’s.

Mercedes verkoopt aantal Belgische garages

20/07/2017

De Duitse autobouwer Mercedes-Benz gaat een tiental garages in België en Luxemburg verkopen. Momenteel baat het zelf 14 verkooppunten uit in België, daarvan zullen er vijf verkocht worden. In Luxemburg wordt gezocht naar een overnemer voor vijf garages.