Dynamo Retail Group opent Belgisch kantoor | RetailDetail

Dynamo Retail Group opent Belgisch kantoor

Dynamo Retail Group opent Belgisch kantoor

De Dynamo Retail Group, een Nederlandse groep van fietswinkelketens, heeft besloten om een Belgisch kantoor te openen, zodat het de Belgische aangesloten ondernemers beter van dienst kunnen zijn. Er werd ook een speciale Dynamo Retail bvba opgericht.

Kantoor in Turnhout

Het nieuwe kantoor zal vanaf 1 februari te vinden zijn in Turnhout. Het wordt bemand door commercieel manager Yvan Van Bogaert, accountmanager Geert Verheyen en medewerkster Retail Support Sarah Geybels.


Verheyen en Geybels hebben al enkele jaren ervaring bij Dynamo Retail Group, maar Van Bogaert is pas sinds 1 januari in dienst bij de groep. Voorheen werkte hij bij Kruitbosch, waar hij zowel accountmanager was als hoofd buitendienst België.


"Ik heb voor Dynamo Retail Group gekozen, omdat deze organisatie het juiste DNA heeft om retailers steeds met raad en daad bij te staan. Door krachten te bundelen wordt de continuïteit van ondernemers veel beter gewaarborgd. Het is voor mij een enorme uitdaging om Dynamo Retail Group en de winkelformules in België meer onder de aandacht te brengen", zegt hij over zijn nieuwe job.

 

Dynamo Retail Group vertegenwoordigt bijna 800 winkels in Nederland, België en Duitsland, bestaande drie formules - Bike Totaal, Profile ‘de Fietsspecialist’ en Fietswereld - en de inkoopcombinatie Dynamo Retail Service.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Uitstel van betaling voor fietswinkels Hans Struijk

27/06/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk, die recent door de Belgische eigenaar Fiets! te koop werd gezet, heeft geen investeerder gevonden en zit daardoor in zware financiële problemen.

Fiets! zet Hans Struijk Fietsen in de etalage

23/05/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk staat te koop. Fiets!, sinds 2015 de Belgische eigenaar, herstructureert en stopt met de buitenlandse activiteiten. 

Alibaba gaat auto’s verkopen uit een automaat

19/12/2017

Een auto aanschaffen moet even simpel worden als een blikje frisdrank kopen, vindt Alibaba-baas Jack Ma. De Chinese retailer heeft concrete plannen om auto’s te verkopen uit gigantische automaten.

KMO Carrièreprijs voor Michel Permeke

18/12/2017

Autoretailer Michel Permeke ontvangt op 26 januari de KMO Carrièreprijs tijdens De Nacht van de KMO. Hij leidt al 37 jaar het autobedrijf Permeke Motors en is ook medeoprichter van sigarenzaak La Casa del Habano.

Dyson gaat elektrische auto’s maken

27/09/2017

Wie Dyson zegt, die denkt voornamelijk aan stofzuigers. Daar komt binnen enkele jaren mogelijk verandering in, want het bedrijf wil zich vanaf 2020 storten op de markt van de elektrische auto’s.

Mercedes verkoopt aantal Belgische garages

20/07/2017

De Duitse autobouwer Mercedes-Benz gaat een tiental garages in België en Luxemburg verkopen. Momenteel baat het zelf 14 verkooppunten uit in België, daarvan zullen er vijf verkocht worden. In Luxemburg wordt gezocht naar een overnemer voor vijf garages.