Dynamo Retail Group opent Belgisch kantoor

Dynamo Retail Group opent Belgisch kantoor

De Dynamo Retail Group, een Nederlandse groep van fietswinkelketens, heeft besloten om een Belgisch kantoor te openen, zodat het de Belgische aangesloten ondernemers beter van dienst kunnen zijn. Er werd ook een speciale Dynamo Retail bvba opgericht.

Kantoor in Turnhout

Het nieuwe kantoor zal vanaf 1 februari te vinden zijn in Turnhout. Het wordt bemand door commercieel manager Yvan Van Bogaert, accountmanager Geert Verheyen en medewerkster Retail Support Sarah Geybels.


Verheyen en Geybels hebben al enkele jaren ervaring bij Dynamo Retail Group, maar Van Bogaert is pas sinds 1 januari in dienst bij de groep. Voorheen werkte hij bij Kruitbosch, waar hij zowel accountmanager was als hoofd buitendienst België.


"Ik heb voor Dynamo Retail Group gekozen, omdat deze organisatie het juiste DNA heeft om retailers steeds met raad en daad bij te staan. Door krachten te bundelen wordt de continuïteit van ondernemers veel beter gewaarborgd. Het is voor mij een enorme uitdaging om Dynamo Retail Group en de winkelformules in België meer onder de aandacht te brengen", zegt hij over zijn nieuwe job.

 

Dynamo Retail Group vertegenwoordigt bijna 800 winkels in Nederland, België en Duitsland, bestaande drie formules - Bike Totaal, Profile ‘de Fietsspecialist’ en Fietswereld - en de inkoopcombinatie Dynamo Retail Service.

Tags: