GMAN opent nieuw dealership in Antwerpen

GMAN opent nieuw dealership in Antwerpen

Autoverkoper GMAN heeft aan de Noorderlaan in Antwerpen zijn nieuwe dealership officieel geopend. Naast het vijfde verkooppunt van de keten is de vestiging ook de officiële hoofdzetel van de groep.

"Opportuniteiten aangegrepen"

Wegens de opening van het nieuwe filiaal werden de dealerships in Deurne en Brasschaat gesloten. Hun activiteiten worden samengebracht in het nieuwe pand. GMAN verkoopt er wagens van de merken Opel, Toyota en Citroën. Daarmee speelt GMAN in op een algemene trend: steeds meer autoverkopers besluiten de laatste tijd om hun activiteiten meer te concentreren, om zo op kosten te besparen. De markt heeft het immers al enkele jaren moeilijk, met lagere inkomsten tot gevolg.

 

"Wij hebben als groep enkele opportuniteiten aangegrepen om onze activiteiten te herstructureren", zegt Tina Van Ingelghem van GMAN aan Made in Antwerpen. "Wij hebben onze Toyota-garage in Deurne bij de sluiting van een concurrerende Toyota-dealer overgebracht naar de Noorderlaan/Ijzerlaan. De verkoopstransactie van onze Opel-garage in Brasschaat was de aanzet om ons Opel-dealership eveneens te verplaatsen."

 

In de nieuwe vestiging zullen een zeventigtal mensen werk vinden, waaronder dus ook de administratieve afdeling van de groep GMAN. Naast het filiaal aan de Noorderlaan heeft GMAN ook verkooppunten in Wilrijk, Reet, Mechelen en Rumst.

Tags: