Merknaam bandenspecialist Carmasters verdwijnt

Merknaam bandenspecialist Carmasters verdwijnt

Merknaam bandenspecialist Carmasters verdwijnt

De merknaam Carmasters, een keten van onafhankelijke bandenspecialisten, gaat verdwijnen. Uitbaters Profile Tyrecenter en Passion Pneu hebben besloten in de toekomst de focus volledig te richten op die twee merknamen.

Eenduidige communicatie

Ze willen zo in de toekomst een "eenduidige en consistente communicatie" voeren, zowel naar de klant als naar de zakelijke partners. “Daarom zullen we voortaan enkel nog communiceren onder de merknamen Profile Tyrecenter en Passion Pneu. Dat ligt meteen in lijn met de verschillende uitingen die onze klanten herkennen in het straatbeeld en in onze bandencentrales zelf. Zo versterken we beide merken.”, aldus algemeen directeur Jean-Louis Weemaes.

 

Profile Tyrecenter en Passion Pneu vormen in België samen een netwerk van honderd onafhankelijke bandenspecialisten. Daarin verzorgen ze onder andere de banden- en velgenservice voor alle grote leasemaatschappijen en nationale vloten in België. Sinds 2003 vormden ze samen een landelijk netwerk onder de naam Carmasters.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Uitstel van betaling voor fietswinkels Hans Struijk

27/06/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk, die recent door de Belgische eigenaar Fiets! te koop werd gezet, heeft geen investeerder gevonden en zit daardoor in zware financiële problemen.

Fiets! zet Hans Struijk Fietsen in de etalage

23/05/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk staat te koop. Fiets!, sinds 2015 de Belgische eigenaar, herstructureert en stopt met de buitenlandse activiteiten. 

Alibaba gaat auto’s verkopen uit een automaat

19/12/2017

Een auto aanschaffen moet even simpel worden als een blikje frisdrank kopen, vindt Alibaba-baas Jack Ma. De Chinese retailer heeft concrete plannen om auto’s te verkopen uit gigantische automaten.

KMO Carrièreprijs voor Michel Permeke

18/12/2017

Autoretailer Michel Permeke ontvangt op 26 januari de KMO Carrièreprijs tijdens De Nacht van de KMO. Hij leidt al 37 jaar het autobedrijf Permeke Motors en is ook medeoprichter van sigarenzaak La Casa del Habano.

Dyson gaat elektrische auto’s maken

27/09/2017

Wie Dyson zegt, die denkt voornamelijk aan stofzuigers. Daar komt binnen enkele jaren mogelijk verandering in, want het bedrijf wil zich vanaf 2020 storten op de markt van de elektrische auto’s.

Mercedes verkoopt aantal Belgische garages

20/07/2017

De Duitse autobouwer Mercedes-Benz gaat een tiental garages in België en Luxemburg verkopen. Momenteel baat het zelf 14 verkooppunten uit in België, daarvan zullen er vijf verkocht worden. In Luxemburg wordt gezocht naar een overnemer voor vijf garages.