MINI opent pop-upwinkel in Sint-Niklaas | RetailDetail

MINI opent pop-upwinkel in Sint-Niklaas

MINI opent pop-upwinkel in Sint-Niklaas

Het Britse automerk MINI, tegenwoordig in handen van BMW, opent tot het einde van het jaar een pop-upwinkel in het Waasland Shopping Center. Klanten zullen er allerhande accessoires kunnen kopen.

Steeds meer pop-ups in Waasland Shopping

Zo zullen er reistassen, kledij en verschillende accessoires met de mascotte van het merk, de Engelse buldog Spike, te vinden zijn. Ook de nieuwe vijfdeurs van MINI zal in de winkel komen te staan. Tijdens de openingsweek komt daar ook nog de nieuwe MINI Hatch bij.

 

Het Waasland Shopping Center pakt sinds augustus vorig jaar wel meer uit met pop-upwinkels, om zo extra bezoekers te lokken. Zo opende de Britse boyband One Direction onlangs nog een pop-up, die zorgde voor 9 procent extra bezoekers. Ook Key Music, Kvik Keukens en Mookum openden eerder al tijdelijke winkels.

 

Voor Katrien Giebens, manager van het Waasland Shopping Center, mogen de pop-ups "geen rechtstreekse concurrentie vormen voor onze vaste winkels, moeten ze iets origineels brengen én vooral zorgen voor een unieke beleving bij onze bezoekers." Daar is de nieuwe Mini-winkel alvast glansrijk in geslaagd, vindt Giebens.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Fiets! zet Hans Struijk Fietsen in de etalage

23/05/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk staat te koop. Fiets!, sinds 2015 de Belgische eigenaar, herstructureert en stopt met de buitenlandse activiteiten. 

Alibaba gaat auto’s verkopen uit een automaat

19/12/2017

Een auto aanschaffen moet even simpel worden als een blikje frisdrank kopen, vindt Alibaba-baas Jack Ma. De Chinese retailer heeft concrete plannen om auto’s te verkopen uit gigantische automaten.

KMO Carrièreprijs voor Michel Permeke

18/12/2017

Autoretailer Michel Permeke ontvangt op 26 januari de KMO Carrièreprijs tijdens De Nacht van de KMO. Hij leidt al 37 jaar het autobedrijf Permeke Motors en is ook medeoprichter van sigarenzaak La Casa del Habano.

Dyson gaat elektrische auto’s maken

27/09/2017

Wie Dyson zegt, die denkt voornamelijk aan stofzuigers. Daar komt binnen enkele jaren mogelijk verandering in, want het bedrijf wil zich vanaf 2020 storten op de markt van de elektrische auto’s.

Mercedes verkoopt aantal Belgische garages

20/07/2017

De Duitse autobouwer Mercedes-Benz gaat een tiental garages in België en Luxemburg verkopen. Momenteel baat het zelf 14 verkooppunten uit in België, daarvan zullen er vijf verkocht worden. In Luxemburg wordt gezocht naar een overnemer voor vijf garages.

“Benzine en diesel vanaf 2035 verdwenen”

14/07/2017

In een nieuw rapport voorspellen onderzoekers van ING dat er vanaf 2035 geen wagens meer geproduceerd zullen worden die rijden op diesel of benzine. Volgens het rapport zal elektrisch rijden binnenkort al goedkoper zijn dan met een traditionele motor.