myCar.be opent vestiging in Dendermonde

myCar.be opent vestiging in Dendermonde

Autodistributeur myCar.be heeft zijn negende filiaal in Vlaanderen geopend, met name in Dendermonde. Ook daar kunnen klanten terecht voor nieuwe en tweedehands wagens van verschillende merken.

Online auto's bekijken

myCar.be opende eerder al vestigingen in Brugge, Brussel, Gent, Genk, Harelbeke, Kontich, Lille en Ronse. Vanaf deze maand kunnen klanten ook terecht in Dendermonde. Het hoofdkantoor van de keten is in Brugge te vinden.


Klanten kunnen bij myCar.be online het assortiment aan beschikbare wagens overschouwen, waarna ze die bij de fysieke filialen kunnen komen bekijken en afhalen. myCar.be verkoopt auto's van alle merken.


"De klant kan via onze website om het even waar en wanneer bezig zijn met het zoekproces naar zijn volgende wagen, geniet van een uiterst interessante aankoopprijs en kan na de aankoop voor zijn onderhoud en herstellingen terecht bij de myCar-garage in zijn buurt", zegt Thibnault Denoyel, oprichter en zaakvoerder van myCar.be.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dyson gaat elektrische auto’s maken

27/09/2017

Wie Dyson zegt, die denkt voornamelijk aan stofzuigers. Daar komt binnen enkele jaren mogelijk verandering in, want het bedrijf wil zich vanaf 2020 storten op de markt van de elektrische auto’s.

Mercedes verkoopt aantal Belgische garages

20/07/2017

De Duitse autobouwer Mercedes-Benz gaat een tiental garages in België en Luxemburg verkopen. Momenteel baat het zelf 14 verkooppunten uit in België, daarvan zullen er vijf verkocht worden. In Luxemburg wordt gezocht naar een overnemer voor vijf garages.

“Benzine en diesel vanaf 2035 verdwenen”

14/07/2017

In een nieuw rapport voorspellen onderzoekers van ING dat er vanaf 2035 geen wagens meer geproduceerd zullen worden die rijden op diesel of benzine. Volgens het rapport zal elektrisch rijden binnenkort al goedkoper zijn dan met een traditionele motor.

Volvo bant vanaf 2019 klassieke motoren

05/07/2017

Het Zweedse automerk Volvo gaat vanaf 2019 enkel nog maar modellen op de markt brengen die een hybride of volledig elektrische motor hebben. De traditionele modellen zullen volledig verdwijnen.

Pop-up is marketingtool voor Suzuki

22/05/2017

Belevingsmarketing in de praktijk: samen met andere Japanse merken runt Suzuki in Antwerpen een pop-uplounge ter promotie van de nieuwe Swift. Zo brengen ze een stukje Tokio naar België.

Bestellen bij Starbucks kan nu ook via Ford-wagen

24/03/2017

Autobouwer Ford heeft bekend gemaakt dat chauffeurs die beschikken over een wagen met de SYNC3-stemtechnologie binnenkort ook rechtstreeks bestellingen kunnen plaatsen bij koffieketen Starbucks.

Back to top