myCar.be opent vestiging in Dendermonde | RetailDetail

myCar.be opent vestiging in Dendermonde

myCar.be opent vestiging in Dendermonde

Autodistributeur myCar.be heeft zijn negende filiaal in Vlaanderen geopend, met name in Dendermonde. Ook daar kunnen klanten terecht voor nieuwe en tweedehands wagens van verschillende merken.

Online auto's bekijken

myCar.be opende eerder al vestigingen in Brugge, Brussel, Gent, Genk, Harelbeke, Kontich, Lille en Ronse. Vanaf deze maand kunnen klanten ook terecht in Dendermonde. Het hoofdkantoor van de keten is in Brugge te vinden.


Klanten kunnen bij myCar.be online het assortiment aan beschikbare wagens overschouwen, waarna ze die bij de fysieke filialen kunnen komen bekijken en afhalen. myCar.be verkoopt auto's van alle merken.


"De klant kan via onze website om het even waar en wanneer bezig zijn met het zoekproces naar zijn volgende wagen, geniet van een uiterst interessante aankoopprijs en kan na de aankoop voor zijn onderhoud en herstellingen terecht bij de myCar-garage in zijn buurt", zegt Thibnault Denoyel, oprichter en zaakvoerder van myCar.be.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Uitstel van betaling voor fietswinkels Hans Struijk

27/06/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk, die recent door de Belgische eigenaar Fiets! te koop werd gezet, heeft geen investeerder gevonden en zit daardoor in zware financiële problemen.

Fiets! zet Hans Struijk Fietsen in de etalage

23/05/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk staat te koop. Fiets!, sinds 2015 de Belgische eigenaar, herstructureert en stopt met de buitenlandse activiteiten. 

Alibaba gaat auto’s verkopen uit een automaat

19/12/2017

Een auto aanschaffen moet even simpel worden als een blikje frisdrank kopen, vindt Alibaba-baas Jack Ma. De Chinese retailer heeft concrete plannen om auto’s te verkopen uit gigantische automaten.

KMO Carrièreprijs voor Michel Permeke

18/12/2017

Autoretailer Michel Permeke ontvangt op 26 januari de KMO Carrièreprijs tijdens De Nacht van de KMO. Hij leidt al 37 jaar het autobedrijf Permeke Motors en is ook medeoprichter van sigarenzaak La Casa del Habano.

Dyson gaat elektrische auto’s maken

27/09/2017

Wie Dyson zegt, die denkt voornamelijk aan stofzuigers. Daar komt binnen enkele jaren mogelijk verandering in, want het bedrijf wil zich vanaf 2020 storten op de markt van de elektrische auto’s.

Mercedes verkoopt aantal Belgische garages

20/07/2017

De Duitse autobouwer Mercedes-Benz gaat een tiental garages in België en Luxemburg verkopen. Momenteel baat het zelf 14 verkooppunten uit in België, daarvan zullen er vijf verkocht worden. In Luxemburg wordt gezocht naar een overnemer voor vijf garages.