Opel opent tijdelijke winkel in "prestigieuze" Antwerpse Stadsfeestzaal | RetailDetail

Opel opent tijdelijke winkel in "prestigieuze" Antwerpse Stadsfeestzaal

Opel opent tijdelijke winkel in "prestigieuze" Antwerpse Stadsfeestzaal

Om de lancering van zijn nieuwste stadswagentje kracht bij te zetten, heeft Opel een tijdelijke winkel geopend in de Antwerpse Stadsfeestzaal. Die zal nog tot 9 maart open zijn, daarna verhuist ADAM naar Milaan.

Europese tournee langs prestigieuze steden

Na Rome, Parijs en Berlijn brengt autoconstructeur Opel deze tijdelijke conceptwinkel naar Antwerpen. Voor de trendy ADAM wordt het een beetje een thuismatch, want het autootje werd ontworpen door de Belgische designer Sonja Vandenberk. Dat de keuze op Antwerpen (en bijvoorbeeld niet Brussel) viel, heeft volgens de organisatoren alles te maken met "het trendsettende volkje in Antwerpen".

 

De ADAM, met zijn speciaal ontworpen stadsfiets en bijhorende drager, heeft volgens de constructeur haast onbeperkte personalisatiemogelijkheden en daar speelt de winkel ook op in: de bezoeker kan er zelf zijn auto virtueel samenstellen door te kiezen uit het assortiment "dakbekledingen, lichteffecten, verschillende snoepkleurtjes voor het dak, deuren, velgen en andere decoratieve elementen".

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Uitstel van betaling voor fietswinkels Hans Struijk

27/06/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk, die recent door de Belgische eigenaar Fiets! te koop werd gezet, heeft geen investeerder gevonden en zit daardoor in zware financiële problemen.

Fiets! zet Hans Struijk Fietsen in de etalage

23/05/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk staat te koop. Fiets!, sinds 2015 de Belgische eigenaar, herstructureert en stopt met de buitenlandse activiteiten. 

Alibaba gaat auto’s verkopen uit een automaat

19/12/2017

Een auto aanschaffen moet even simpel worden als een blikje frisdrank kopen, vindt Alibaba-baas Jack Ma. De Chinese retailer heeft concrete plannen om auto’s te verkopen uit gigantische automaten.

KMO Carrièreprijs voor Michel Permeke

18/12/2017

Autoretailer Michel Permeke ontvangt op 26 januari de KMO Carrièreprijs tijdens De Nacht van de KMO. Hij leidt al 37 jaar het autobedrijf Permeke Motors en is ook medeoprichter van sigarenzaak La Casa del Habano.

Dyson gaat elektrische auto’s maken

27/09/2017

Wie Dyson zegt, die denkt voornamelijk aan stofzuigers. Daar komt binnen enkele jaren mogelijk verandering in, want het bedrijf wil zich vanaf 2020 storten op de markt van de elektrische auto’s.

Mercedes verkoopt aantal Belgische garages

20/07/2017

De Duitse autobouwer Mercedes-Benz gaat een tiental garages in België en Luxemburg verkopen. Momenteel baat het zelf 14 verkooppunten uit in België, daarvan zullen er vijf verkocht worden. In Luxemburg wordt gezocht naar een overnemer voor vijf garages.