Opel opent tijdelijke winkel in "prestigieuze" Antwerpse Stadsfeestzaal | RetailDetail

Opel opent tijdelijke winkel in "prestigieuze" Antwerpse Stadsfeestzaal

Opel opent tijdelijke winkel in "prestigieuze" Antwerpse Stadsfeestzaal

Om de lancering van zijn nieuwste stadswagentje kracht bij te zetten, heeft Opel een tijdelijke winkel geopend in de Antwerpse Stadsfeestzaal. Die zal nog tot 9 maart open zijn, daarna verhuist ADAM naar Milaan.

Europese tournee langs prestigieuze steden

Na Rome, Parijs en Berlijn brengt autoconstructeur Opel deze tijdelijke conceptwinkel naar Antwerpen. Voor de trendy ADAM wordt het een beetje een thuismatch, want het autootje werd ontworpen door de Belgische designer Sonja Vandenberk. Dat de keuze op Antwerpen (en bijvoorbeeld niet Brussel) viel, heeft volgens de organisatoren alles te maken met "het trendsettende volkje in Antwerpen".

 

De ADAM, met zijn speciaal ontworpen stadsfiets en bijhorende drager, heeft volgens de constructeur haast onbeperkte personalisatiemogelijkheden en daar speelt de winkel ook op in: de bezoeker kan er zelf zijn auto virtueel samenstellen door te kiezen uit het assortiment "dakbekledingen, lichteffecten, verschillende snoepkleurtjes voor het dak, deuren, velgen en andere decoratieve elementen".

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Alibaba gaat auto’s verkopen uit een automaat

19/12/2017

Een auto aanschaffen moet even simpel worden als een blikje frisdrank kopen, vindt Alibaba-baas Jack Ma. De Chinese retailer heeft concrete plannen om auto’s te verkopen uit gigantische automaten.

KMO Carrièreprijs voor Michel Permeke

18/12/2017

Autoretailer Michel Permeke ontvangt op 26 januari de KMO Carrièreprijs tijdens De Nacht van de KMO. Hij leidt al 37 jaar het autobedrijf Permeke Motors en is ook medeoprichter van sigarenzaak La Casa del Habano.

Dyson gaat elektrische auto’s maken

27/09/2017

Wie Dyson zegt, die denkt voornamelijk aan stofzuigers. Daar komt binnen enkele jaren mogelijk verandering in, want het bedrijf wil zich vanaf 2020 storten op de markt van de elektrische auto’s.

Mercedes verkoopt aantal Belgische garages

20/07/2017

De Duitse autobouwer Mercedes-Benz gaat een tiental garages in België en Luxemburg verkopen. Momenteel baat het zelf 14 verkooppunten uit in België, daarvan zullen er vijf verkocht worden. In Luxemburg wordt gezocht naar een overnemer voor vijf garages.

“Benzine en diesel vanaf 2035 verdwenen”

14/07/2017

In een nieuw rapport voorspellen onderzoekers van ING dat er vanaf 2035 geen wagens meer geproduceerd zullen worden die rijden op diesel of benzine. Volgens het rapport zal elektrisch rijden binnenkort al goedkoper zijn dan met een traditionele motor.

Volvo bant vanaf 2019 klassieke motoren

05/07/2017

Het Zweedse automerk Volvo gaat vanaf 2019 enkel nog maar modellen op de markt brengen die een hybride of volledig elektrische motor hebben. De traditionele modellen zullen volledig verdwijnen.

Back to top