Profile Tyrecenter start met online verkoop banden

Profile Tyrecenter start met online verkoop banden

De merkonafhankelijke bandencentra die onder de vlag van Profile Tyrecenter varen, starten met e-commerce. Naast de mogelijkheid om hun afspraken voor een bandenwissel of een onderhoud via het internet vast te leggen, geven ze hun klanten nu ook de kans om hun (winter)banden en velgen online aan te kopen.

Afhalen of afspraak boeken

“We begrijpen maar al te goed dat het niet vanzelfsprekend is om buiten de werktijden nog tijd vrij te maken om langs te gaan bij een van onze gespecialiseerde bandencentrales. Daarom besloten we om zelf onze vestigingen tot bij de klant in de woonkamer te brengen”, laat e-commercemanager Yannis Vermeulen optekenen.

 

Consumenten kunnen hun banden kiezen door de gewenste maat in te geven of door hun type van auto te vermelden. De banden kunnen vervolgens worden afgehaald in het bandencentrum naar keuze. Klanten van Profile kunnen de afspraak voor het plaatsen van de banden ook online vastleggen, wat hen toelaat om tijdswinst te boeken. Ze zullen op het afgesproken moment immers klaarliggen in de bandencentra.

 

Profile Tyrecenter en Carmasters zijn een onderdeel van de Nederlandse The Alwaysbemobile Company. Profile telt in België 43 franchisenemers en richt zich onder die naam naar de particuliere markt. De professionele lease- en fleetmarkt wordt bediend onder de vlag van Carmasters. Hiervoor bundelt Profile sinds 2007 de krachten met het Waalse Passion Pneu.

Tags: