Tankstations Total krijgen luxe-toiletten van 2theloo

Tankstations Total krijgen luxe-toiletten van 2theloo

24 tankstations van Total in België worden binnenkort uitgerust met een toiletwinkel van 2theloo, na blijkbaar succesvolle tests in de tankstations in Jabbeke en Spy. De toiletten moeten tegen het einde van dit jaar geïnstalleerd zijn.

Milieuvriendelijk

Total wil investeren in de betere toiletten, omdat ze die beschouwen als een belangrijk deel van het imago van de keten. "De toiletruimte is een van de aspecten die zeer bepalend is om deze tevredenheid te verhogen", zegt retaildirecteur Marc Seminck over de keuze voor 2theloo. "Total zocht dan ook een nieuw toiletconcept dat zowel vernieuwend als vooruitstrevend is."

 

Daarnaast zijn de toiletten van 2theloo ook beter voor het milieu: ze verbruiken 60 procent minder water, 53 procent minder zeep en 79 procent minder papier. Wie een toilet van 2theloo gebruikt, moet daarvoor wel betalen. In ruil krijgt de klant wel een voucher die gebruikt kan worden in winkels in de buurt.

 

2theloo heeft in België momenteel al een dertigtal toiletten geïnstalleerd. De meeste zijn te vinden in tankstations, maar ook in enkele winkelcentra zoals de Stadsfeestzaal in Antwerpen. Wereldwijd heeft de keten meer dan 200 toiletten in 14 landen, maar de ambities reiken veel verder: 2theloo wil "de grootste keten ter wereld worden".

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Dyson gaat elektrische auto’s maken

27/09/2017

Wie Dyson zegt, die denkt voornamelijk aan stofzuigers. Daar komt binnen enkele jaren mogelijk verandering in, want het bedrijf wil zich vanaf 2020 storten op de markt van de elektrische auto’s.

Mercedes verkoopt aantal Belgische garages

20/07/2017

De Duitse autobouwer Mercedes-Benz gaat een tiental garages in België en Luxemburg verkopen. Momenteel baat het zelf 14 verkooppunten uit in België, daarvan zullen er vijf verkocht worden. In Luxemburg wordt gezocht naar een overnemer voor vijf garages.

“Benzine en diesel vanaf 2035 verdwenen”

14/07/2017

In een nieuw rapport voorspellen onderzoekers van ING dat er vanaf 2035 geen wagens meer geproduceerd zullen worden die rijden op diesel of benzine. Volgens het rapport zal elektrisch rijden binnenkort al goedkoper zijn dan met een traditionele motor.

Volvo bant vanaf 2019 klassieke motoren

05/07/2017

Het Zweedse automerk Volvo gaat vanaf 2019 enkel nog maar modellen op de markt brengen die een hybride of volledig elektrische motor hebben. De traditionele modellen zullen volledig verdwijnen.

Pop-up is marketingtool voor Suzuki

22/05/2017

Belevingsmarketing in de praktijk: samen met andere Japanse merken runt Suzuki in Antwerpen een pop-uplounge ter promotie van de nieuwe Swift. Zo brengen ze een stukje Tokio naar België.

Bestellen bij Starbucks kan nu ook via Ford-wagen

24/03/2017

Autobouwer Ford heeft bekend gemaakt dat chauffeurs die beschikken over een wagen met de SYNC3-stemtechnologie binnenkort ook rechtstreeks bestellingen kunnen plaatsen bij koffieketen Starbucks.

Back to top