Tankstations Total krijgen luxe-toiletten van 2theloo

Tankstations Total krijgen luxe-toiletten van 2theloo

24 tankstations van Total in België worden binnenkort uitgerust met een toiletwinkel van 2theloo, na blijkbaar succesvolle tests in de tankstations in Jabbeke en Spy. De toiletten moeten tegen het einde van dit jaar geïnstalleerd zijn.

Milieuvriendelijk

Total wil investeren in de betere toiletten, omdat ze die beschouwen als een belangrijk deel van het imago van de keten. "De toiletruimte is een van de aspecten die zeer bepalend is om deze tevredenheid te verhogen", zegt retaildirecteur Marc Seminck over de keuze voor 2theloo. "Total zocht dan ook een nieuw toiletconcept dat zowel vernieuwend als vooruitstrevend is."

 

Daarnaast zijn de toiletten van 2theloo ook beter voor het milieu: ze verbruiken 60 procent minder water, 53 procent minder zeep en 79 procent minder papier. Wie een toilet van 2theloo gebruikt, moet daarvoor wel betalen. In ruil krijgt de klant wel een voucher die gebruikt kan worden in winkels in de buurt.

 

2theloo heeft in België momenteel al een dertigtal toiletten geïnstalleerd. De meeste zijn te vinden in tankstations, maar ook in enkele winkelcentra zoals de Stadsfeestzaal in Antwerpen. Wereldwijd heeft de keten meer dan 200 toiletten in 14 landen, maar de ambities reiken veel verder: 2theloo wil "de grootste keten ter wereld worden".

Tags: