Touring Glass en Auto5 gaan samenwerken | RetailDetail

Touring Glass en Auto5 gaan samenwerken

Touring Glass en Auto5 gaan samenwerken

Touring Glass gaat nauw samenwerken met Auto5, de automotive-retailer gespecialiseerd in wagenonderhoud en -uitrusting. De beglazingsspecialist krijgt er zo in één klap 52 servicepunten bij.

Van 13 naar 65 servicepunten

Vanaf 1 februari 2016 is Touring Glass de exclusieve Belgische partner van Auto5 voor het vervangen en herstellen van autoruiten. Een win-win voor beide partijen: Touring Glass breidt hiermee haar netwerk in één beweging uit met 52 bijkomende servicepunten tot alles samen 65, terwijl Auto5 haar 'one-stop-shopping'-aanpak nog versterkt. Auto5 voert jaarlijks een 5.000-tal autoruitinterventies uit en werkte daar tot nog toe voor samen met een aantal onderaannemers.

 

"Bij Auto5 helpen we jaarlijks meer dan 2,5 miljoen klanten", zegt Thibaut Derville, CEO van Auto5: "Door ons netwerk, toegespitst op toegankelijkheid en nabijheid, te combineren met de kwaliteitsgerichte service van Touring Glass ontstaat een unieke service voor België." De topman ziet in de samenwerking voorts "een mooie opportuniteit om nieuwe klanten te kunnen laten kennismaken met ons unieke concept en onze concurrerende prijzen."

 

Voor Xavier De Buck, CEO van Touring Glass, is de nieuwe samenwerking een logische voortzetting van de ontwikkeling van Touring Glass sinds de oprichting in 2013. "Auto5 is al meer dan 50 jaar een gevestigde waarde in België. Dankzij Auto5 worden we de meest toegankelijke autoglashersteller in België. Uiteraard blijven we onze mobiele interventiedienst en herstellingen in onze eigen Touring Glass-centra verder aanbieden." De komende weken wordt het logo van Touring Glass bij alle 52 Auto5-servicepunten op de gevel aangebracht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Fiets! zet Hans Struijk Fietsen in de etalage

23/05/2018

De Nederlandse keten van fietsenwinkels Hans Struijk staat te koop. Fiets!, sinds 2015 de Belgische eigenaar, herstructureert en stopt met de buitenlandse activiteiten. 

Alibaba gaat auto’s verkopen uit een automaat

19/12/2017

Een auto aanschaffen moet even simpel worden als een blikje frisdrank kopen, vindt Alibaba-baas Jack Ma. De Chinese retailer heeft concrete plannen om auto’s te verkopen uit gigantische automaten.

KMO Carrièreprijs voor Michel Permeke

18/12/2017

Autoretailer Michel Permeke ontvangt op 26 januari de KMO Carrièreprijs tijdens De Nacht van de KMO. Hij leidt al 37 jaar het autobedrijf Permeke Motors en is ook medeoprichter van sigarenzaak La Casa del Habano.

Dyson gaat elektrische auto’s maken

27/09/2017

Wie Dyson zegt, die denkt voornamelijk aan stofzuigers. Daar komt binnen enkele jaren mogelijk verandering in, want het bedrijf wil zich vanaf 2020 storten op de markt van de elektrische auto’s.

Mercedes verkoopt aantal Belgische garages

20/07/2017

De Duitse autobouwer Mercedes-Benz gaat een tiental garages in België en Luxemburg verkopen. Momenteel baat het zelf 14 verkooppunten uit in België, daarvan zullen er vijf verkocht worden. In Luxemburg wordt gezocht naar een overnemer voor vijf garages.

“Benzine en diesel vanaf 2035 verdwenen”

14/07/2017

In een nieuw rapport voorspellen onderzoekers van ING dat er vanaf 2035 geen wagens meer geproduceerd zullen worden die rijden op diesel of benzine. Volgens het rapport zal elektrisch rijden binnenkort al goedkoper zijn dan met een traditionele motor.