Colora opent 'hybride' verfwinkel

Colora opent 'hybride' winkel
colora

Aanstaande zaterdag openen Colora en Boss paints samen een hybridewinkel in Hasselt. Het nieuwe winkelconcept richt zich op de particuliere klant én de professional.

 

Gebundelde krachten

De nieuwe winkel opent op 11 juli de deuren op de Kuringersteenweg te Hasselt. De particuliere klant kan er in de vertrouwde Colora-winkel terecht, terwijl het aanpalende depot van Boss paints zich in de eerste plaats richt tot de professionele klant. In het depot bevindt zich ook de gezamenlijke voorraad aan verf en materiaal.

 

“Inspiratie, vakmanschap en Belgische kwaliteitsproducten zitten versmolten onder één dak. De hybrideformule is een samenspel van transparantie en de geoliede samenwerking tussen Colora en Boss paints”, zegt Eric Appelmans, business coach voor beide formules. Het voordeel van zo'n combinatiewinkel is onder meer dat de vakman er ook zijn eindklant kan meenemen, om samen stalen te bekijken en uitvoering te kiezen.

 

Advies staat centraal in het hele concept, benadrukt Appelmans: de winkel wil een antwoord bieden op elke verfklus. Demo’s, workshops en opleidingen moeten de klanten bovendien helpen om tot een geslaagd eindresultaat te komen.