Hornbach Den Haag opent op 21 april

Hornbach Den Haag opent op 21 april

Hornbach Den Haag opent op 21 april

Doe-het-zelfketen Hornbach opent op vrijdag 21 april in Den Haag haar dertiende vestiging in Nederland.

 

Keten uitbreiden

De nieuwste locatie van de formule aan de Singel langs de A13 in Den Haag omvat een volwaardige regionale projectbouwmarkt met tuincentrum, dierenafdeling, bad- en keukenstudio en drive-in. De vestiging van 15.000 vierkante meter brengt een assortiment van ruim 120.000 artikelen tegen vaste lage prijzen.


De formule is in Nederland in hoog tempo bezig met het uitbreiden van de keten. Half februari startte Hornbach in Amsterdam Sloterdijk. Op de rol staan opening in Zwolle, Enschede en Duiven.

 

Hornbach is nu twintig jaar in Nederland actief. De ambitie van het internationale Duitse familiebedrijf is om naar twintig filialen te gaan. Ook is fors ingezet op online beschikbaarheid van het assortiment en snelle bezorging.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Deverfwebshop.be gaat Frans en zoekt partner

14/05/2018

Het Oost-Vlaamse deverfwebshop.be lanceert een Franstalige website: de verfspecialist wil met boutiquepeinture.fr zowel de Waalse als de Franse markt bedienen en zoekt ook een partner voor verdere expansie.

Hubo werkt samen met klussersplatform ListMinut

08/05/2018

Klanten van doe-het-zelfketen Hubo kunnen sinds maandag een beroep doen op de ruim 4.000 klussers van het deelplatform ListMinut. Beide organisaties kondigen een partnerschap aan voor een periode van minstens vijf jaar.

Floralux opent tweede megatuincenter in Limburg

27/04/2018

Tuincentrum Floralux, in Dadizele goed voor 25.000 m², opent op 1 mei een tweede winkel in het Limburgse Ham. De West-Vlamingen bouwen er een verkooppunt van 15.000 m² op de plaats van het tuincentrum ’t Serreke.

Spontane staking uitgebroken bij Brico

23/04/2018

Afgelopen zaterdag waren alle Brico-winkels in Brussel dicht, net als een aantal vestigingen in Vlaanderen en Wallonië. De medewerkers legden er spontaan het werk neer omdat de Brico in Molenbeek sluit.

Waalse keten van bouwmaterialen Bodymat wordt Allmat

17/04/2018

De Waalse keten van bouwmaterialen Bodymat scheurt zich af van de Franse groepering BigMat en gaat op eigen houtje verder onder de formulenaam Allmat

Het retailprofiel van Erwin Van Osta (Hubo): "Ik geef het toe, ik ben een speed addict"

03/04/2018

Wat brengt de toekomst voor DIY? Op het RetailDetail Congress op 26 april horen we het van Hubo-CEO Erwin Van Osta. Samen met andere Belgische CEO’s geeft hij er een unieke inkijk in ‘onze’ retail. Wie zijn ze en wat drijft hen?