Hornbach Den Haag opent op 21 april

Hornbach Den Haag opent op 21 april

Hornbach Den Haag opent op 21 april

Doe-het-zelfketen Hornbach opent op vrijdag 21 april in Den Haag haar dertiende vestiging in Nederland.

 

Keten uitbreiden

De nieuwste locatie van de formule aan de Singel langs de A13 in Den Haag omvat een volwaardige regionale projectbouwmarkt met tuincentrum, dierenafdeling, bad- en keukenstudio en drive-in. De vestiging van 15.000 vierkante meter brengt een assortiment van ruim 120.000 artikelen tegen vaste lage prijzen.


De formule is in Nederland in hoog tempo bezig met het uitbreiden van de keten. Half februari startte Hornbach in Amsterdam Sloterdijk. Op de rol staan opening in Zwolle, Enschede en Duiven.

 

Hornbach is nu twintig jaar in Nederland actief. De ambitie van het internationale Duitse familiebedrijf is om naar twintig filialen te gaan. Ook is fors ingezet op online beschikbaarheid van het assortiment en snelle bezorging.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Intergamma rondt overname grootste franchisenemer af

18/07/2018

De Intergamma-groep boven Gamma en Karwei heeft de overname afgerond van zijn grootste franchisenemer, Van Neerbos Groep. De overname was in februari al getekend, maar moest nog worden goedgekeurd door de mededingingsautoriteiten. 

Intergamma stelt Sebastiaan de Jong aan als CCO

06/07/2018

Sebastiaan de Jong vervoegt eind dit jaar de directie van Intergamma. De 44-jarige zal er vanaf oktober als commercieel directeur mee de verantwoordelijkheid dragen over Gamma Nederland, Gamma België en Karwei.

Hoe categoriemanagement bij Gamma de shopper ontzorgt

31/05/2018

"Doe-het-zelf is een agressieve, sterk door promoties gedreven markt." Dat zeggen wij niet, maar wel Kristin Van Limbergen, manager categoriemanagement bij Gamma België. Biedt een doorgedreven categoriemanagement dan concurrentieel voordeel?

Vernieuwde Gamma en Karwei slaan aan

23/05/2018

Intergamma, het moederbedrijf van doe-het-zelfketens Gamma en Karwei, kijkt terug op een sterk jaar: de omzet steeg in 2017 met 1,4 procent, maar vooral het bedrijfsresultaat ging erop vooruit. De vernieuwde winkelconcepten van de groep slaan aan.

Franchisenemer Bourrelier eist 100 miljoen van Intergamma

22/05/2018

Een nieuwe aflevering dient zich aan in het aanhoudende conflict tussen doe-het-zelfgroep Intergamma en z’n franchisenemer, de Franse familie Bourrelier. Die eist een aanzienlijke som kortingen en bonussen terug.

Deverfwebshop.be gaat Frans en zoekt partner

14/05/2018

Het Oost-Vlaamse deverfwebshop.be lanceert een Franstalige website: de verfspecialist wil met boutiquepeinture.fr zowel de Waalse als de Franse markt bedienen en zoekt ook een partner voor verdere expansie.