Maxi Zoo heeft de kaap van 50 winkels in zicht

Shutterstock.com

Maxi Zoo, de keten van dierenspeciaalzaken, heeft zopas z’n 48ste winkel geopend in Wevelgem. Volgend jaar neemt de retailer de kaap van de 50 winkels in België.

 

Europees marktleider

Vorige week verhuisde Maxi Zoo zijn winkel in Mechelen naar het gloednieuwe winkelpark Malinas, waar nu 19 retailers en een horecazaak gevestigd zijn. “We doen er alles aan om het dierenliefhebbers zo gemakkelijk mogelijk te maken”, zegt CEO François Valdivieso. “Hoe vlotter we bereikbaar zijn, hoe beter. Daarom openen we op 3 november ook een 48ste winkel in Wevelgem.”
 

Dat nieuwe filiaal in Wevelgem - de vierde winkelopening dit jaar - wordt niet de laatste Maxi Zoo-winkel in België. Valdivieso: “In 2022 komen er nog een aantal filialen bij. De kaap van 50 winkels komt dan in zicht, zodat er altijd wel een Maxi Zoo in de buurt is. En met de webshop die we eerder dit jaar lanceerden zijn we 24/7 bereikbaar voor baasjes die hun dier willen verwennen.”
 

Maxi Zoo staat bekend om zijn uitgebreide aanbod voor honden, katten, knaagdieren, konijnen, vissen en vogels. Shoppers vinden er meer dan 8000 producten, en alle medewerkers zijn opgeleid om gespecialiseerd advies te geven. De keten is onderdeel van de Fressnapf-groep, de Europese marktleider in de huisdierensector met 1765 winkels in 11 landen. De groep wil een heus ecosysteem vormen voor dierenliefhebbers en hun dieren. “We willen meer zijn dan een winkel en onze klanten telkens op hun wenken bedienen”, aldus Valdivieso.