Praxis Om de Hoek opent in Den Haag | RetailDetail

Praxis Om de Hoek opent in Den Haag

 Praxis Om de Hoek opent in Den Haag

Praxis opent eind maart of begin april de derde winkel van Praxis om de Hoek in Den Haag. De bouwmarktketen begon eind maart jaar in de Amsterdamse Kinkerstraat met de nieuwe stadswinkelformule. De tweede winkel volgde in mei in Rotterdam.

 

Voor klusser uit de buurt

Praxis Om De Hoek in Amsterdam en in Rotterdam (500 vierkante meter) bieden voor de klusser uit de buurt een gericht assortiment voor de meest voorkomende, kleine doe-het-zelfklussen. Maar klanten kunnen bij Om de Hoek ook uit het volledige Praxis-assortiment producten voor grotere klussen bestellen via een bestelzuil in de winkel. De bestelling is dan af te halen in de winkel of thuis te bezorgen. Door deskundig personeel en een gericht productaanbod wil Praxis de klant snel helpen, zodat deze ook snel aan de slag kan.

 

De stadswinkel heeft verder nog een verfmengbalie, een klushoek met een grote werkbank, divers gereedschap, een sleutelservice, een gratis bandenoppompservice. Klanten kunnen er ook een gratis transportfiets lenen om de aankopen mee te vervoeren. Alles voor het gemak van de stadsbewoner dus, inclusief ruimere openingsuren: Praxis Om De Hoek is iedere avond tot zeven uur en op zondag open, en heeft een koopavond op donderdag.

 

De lancering van Praxis Om de Hoek volgde vorig jaar na het Compact-stadswinkelconcept waarmee Gamma in november 2014 startte. Ook ketens als Hornbach zien kansen in de stad: de formule experimenteert in Duitsland met kleinere Hornbach Compact-winkels.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Deverfwebshop.be gaat Frans en zoekt partner

14/05/2018

Het Oost-Vlaamse deverfwebshop.be lanceert een Franstalige website: de verfspecialist wil met boutiquepeinture.fr zowel de Waalse als de Franse markt bedienen en zoekt ook een partner voor verdere expansie.

Hubo werkt samen met klussersplatform ListMinut

08/05/2018

Klanten van doe-het-zelfketen Hubo kunnen sinds maandag een beroep doen op de ruim 4.000 klussers van het deelplatform ListMinut. Beide organisaties kondigen een partnerschap aan voor een periode van minstens vijf jaar.

Floralux opent tweede megatuincenter in Limburg

27/04/2018

Tuincentrum Floralux, in Dadizele goed voor 25.000 m², opent op 1 mei een tweede winkel in het Limburgse Ham. De West-Vlamingen bouwen er een verkooppunt van 15.000 m² op de plaats van het tuincentrum ’t Serreke.

Spontane staking uitgebroken bij Brico

23/04/2018

Afgelopen zaterdag waren alle Brico-winkels in Brussel dicht, net als een aantal vestigingen in Vlaanderen en Wallonië. De medewerkers legden er spontaan het werk neer omdat de Brico in Molenbeek sluit.

Waalse keten van bouwmaterialen Bodymat wordt Allmat

17/04/2018

De Waalse keten van bouwmaterialen Bodymat scheurt zich af van de Franse groepering BigMat en gaat op eigen houtje verder onder de formulenaam Allmat

Het retailprofiel van Erwin Van Osta (Hubo): "Ik geef het toe, ik ben een speed addict"

03/04/2018

Wat brengt de toekomst voor DIY? Op het RetailDetail Congress op 26 april horen we het van Hubo-CEO Erwin Van Osta. Samen met andere Belgische CEO’s geeft hij er een unieke inkijk in ‘onze’ retail. Wie zijn ze en wat drijft hen?