Praxis Om de Hoek opent in Den Haag | RetailDetail

Praxis Om de Hoek opent in Den Haag

 Praxis Om de Hoek opent in Den Haag

Praxis opent eind maart of begin april de derde winkel van Praxis om de Hoek in Den Haag. De bouwmarktketen begon eind maart jaar in de Amsterdamse Kinkerstraat met de nieuwe stadswinkelformule. De tweede winkel volgde in mei in Rotterdam.

 

Voor klusser uit de buurt

Praxis Om De Hoek in Amsterdam en in Rotterdam (500 vierkante meter) bieden voor de klusser uit de buurt een gericht assortiment voor de meest voorkomende, kleine doe-het-zelfklussen. Maar klanten kunnen bij Om de Hoek ook uit het volledige Praxis-assortiment producten voor grotere klussen bestellen via een bestelzuil in de winkel. De bestelling is dan af te halen in de winkel of thuis te bezorgen. Door deskundig personeel en een gericht productaanbod wil Praxis de klant snel helpen, zodat deze ook snel aan de slag kan.

 

De stadswinkel heeft verder nog een verfmengbalie, een klushoek met een grote werkbank, divers gereedschap, een sleutelservice, een gratis bandenoppompservice. Klanten kunnen er ook een gratis transportfiets lenen om de aankopen mee te vervoeren. Alles voor het gemak van de stadsbewoner dus, inclusief ruimere openingsuren: Praxis Om De Hoek is iedere avond tot zeven uur en op zondag open, en heeft een koopavond op donderdag.

 

De lancering van Praxis Om de Hoek volgde vorig jaar na het Compact-stadswinkelconcept waarmee Gamma in november 2014 startte. Ook ketens als Hornbach zien kansen in de stad: de formule experimenteert in Duitsland met kleinere Hornbach Compact-winkels.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Intergamma rondt overname grootste franchisenemer af

18/07/2018

De Intergamma-groep boven Gamma en Karwei heeft de overname afgerond van zijn grootste franchisenemer, Van Neerbos Groep. De overname was in februari al getekend, maar moest nog worden goedgekeurd door de mededingingsautoriteiten. 

Intergamma stelt Sebastiaan de Jong aan als CCO

06/07/2018

Sebastiaan de Jong vervoegt eind dit jaar de directie van Intergamma. De 44-jarige zal er vanaf oktober als commercieel directeur mee de verantwoordelijkheid dragen over Gamma Nederland, Gamma België en Karwei.

Hoe categoriemanagement bij Gamma de shopper ontzorgt

31/05/2018

"Doe-het-zelf is een agressieve, sterk door promoties gedreven markt." Dat zeggen wij niet, maar wel Kristin Van Limbergen, manager categoriemanagement bij Gamma België. Biedt een doorgedreven categoriemanagement dan concurrentieel voordeel?

Vernieuwde Gamma en Karwei slaan aan

23/05/2018

Intergamma, het moederbedrijf van doe-het-zelfketens Gamma en Karwei, kijkt terug op een sterk jaar: de omzet steeg in 2017 met 1,4 procent, maar vooral het bedrijfsresultaat ging erop vooruit. De vernieuwde winkelconcepten van de groep slaan aan.

Franchisenemer Bourrelier eist 100 miljoen van Intergamma

22/05/2018

Een nieuwe aflevering dient zich aan in het aanhoudende conflict tussen doe-het-zelfgroep Intergamma en z’n franchisenemer, de Franse familie Bourrelier. Die eist een aanzienlijke som kortingen en bonussen terug.

Deverfwebshop.be gaat Frans en zoekt partner

14/05/2018

Het Oost-Vlaamse deverfwebshop.be lanceert een Franstalige website: de verfspecialist wil met boutiquepeinture.fr zowel de Waalse als de Franse markt bedienen en zoekt ook een partner voor verdere expansie.