Sabine De veilder en Kris Geysels versterken het management van Aveve

Foto Aveve

Vanaf 3 september vervoegen twee ervaren managers het uitvoerend comité van de groep Aveve: Sabine De veilder komt over van PepsiCo, Kris Geysels verlaat Deloitte.

 

250 winkels

Sabine De veilder zal de rol van 'chief marketing officer' op zich nemen: ze heeft dan ook een jarenlange ervaring in marketing en sales. Bij PepsiCo was ze tien jaar actief in verschillende rollen, haar laatste functie was die van marketingdirecteur voor Europa. Kris Geysels neemt de rol van 'chief financial officer' over van Luc Janssens, in het vooruitzicht van zijn pensioen na meer dan 40 jaar dienst bij Groep Aveve. Hij kan rekenen op een ruime ervaring als CFO van ABX Logistics, Aviapartner, Pelican Rouge en in zijn laatste functie als partner financial advisory bij Deloitte.

 

Groep Aveve, met hoofdkantoor in Leuven, is actief in verschillende segmenten van de land- en tuinbouwsector, zoals veevoeding, plantenvoeding, plantenbescherming, zaden, zaaigranen, plantaardappelen en land- en tuinbouwmachines. Bij het grote publiek is de onderneming vooral bekend van haar 250 Aveve franchisewinkels waar de consument terecht kan voor “tuin, dier en bakplezier”. Recent publiceerde de groep sterke cijfers: de omzet steeg met 4% tot 1,4 miljard euro.