Walter Van Gastel en twee Intratuins omgedoopt tot Oh’Green 

De tuincentra van Walter Van Gastel en de Intratuin-vestigingen van Olen en Zwijndrecht worden in 2019 omgebouwd naar Oh’Green. In Aarschot opende de eerste vernieuwde winkel al eerder de deuren.

 

Aarschot kreeg pilootwinkel

Al in maart opende de Waalse tuincentrumketen Oh’Green een eerste winkel ten noorden van de taalgrens, in Aarschot. De vroegere Intratuin werd met de grond gelijk gemaakt en volledig opnieuw opgebouwd als eerste pilootwinkel van het vernieuwde Oh’Green-concept. Een aangebouwd tweede deel opent er trouwens binnenkort nog de deuren.

 

Ook de andere vestigingen van Walter Van Gastel (nu al officieel Walter Van Gastel by Oh’Green) en de Intratuin-winkels van Olen en Zwijdrecht veranderen in 2019 van naam. De transformatie komt er naar aanleiding van de fusie tussen Walter Van Gastel, de paar Intratuin-vestigingen in handen van Hubo en Oh! Green in 2017.

 

Voortaan met weglatingsteken 

Sinds die fusie (waarbij de nieuwe holding Garden Center Holding werd opgericht met Hubo en investeringsfondsen Pentahold en E-capital als aandeelhouders) was het al de bedoeling om zoveel mogelijk synergieën te creëren, maar vooraleer de nationale uitrol van start ging, werd eerst een nieuw winkelconcept voor Oh'Green. Zo kreeg de formule bijvoorbeeld een nieuw logo met weglatingsteken in plaats van het vroegere uitroepteken.

 

"De winkels zullen in het voorjaar 2019 in een ander jasje gestoken worden. Zo verwelkomen we je in een tuincentrum bij jou in de buurt dat helemaal klaar is voor de toekomst. Een spannend, nieuw verhaal dat we graag met jou willen beleven", klinkt het in een persbericht. Oh’Green heeft een aanbod planten, bloemen, decoratie en dierproducten.