Colruyt-klanten kunnen Newpharma-bestellingen afhalen bij ColliShop

Colruyt Group

Vanaf vandaag kunnen klanten hun aankopen bij online apotheek Newpharma ook afhalen in één van de 400 ColliShop-afhaalpunten. Tegelijkertijd breidt de retailer zijn aanbod parafarmaceutische producten in de Colruyt Laagste Prijzen-winkels uit.

 

Meer opties voor klanten

De nieuwe dienstverlening komt er op vraag van klanten, zegt Chris Van Wettere algemeen directeur van Colruyt Laagste Prijzen. “De klant wil de keuze hebben tussen thuislevering of afhalen van zijn bestelling op een moment dat hem of haar het best past.” Daarom biedt Colruyt Group zijn klanten voortaan de mogelijkheid om hun Newpharma-bestellingen af te halen in één van de 400 ColliShop-afhaalpunten. De pakjes zullen gedurende twee weken beschikbaar blijven voor de klant in het gekozen afhaalpunt.

 

In de Colruyt-winkels zelf wordt intussen het aanbod parafarmaceutische producten uitgebreid. Het gaat dan met name om producten als voedingssupplementen, eerste hulp, huidverzorging, of middelen tegen hoest en verkoudheid. "We zijn ervan overtuigd dat deze producten een goed basisassortiment vormen en tegemoetkomen aan de noden van onze klanten bij het wekelijks boodschappen doen”, legt Geert Elen uit, commercial development manager van Colruyt Laagste Prijzen. Dit jaar wil de groep reeds 80 winkels voorzien van het nieuwe aanbod. Bedoeling is om op korte termijn een nationale uitrol te realiseren.