Eerste Luxemburgse boetiek voor Rituals Cosmetics | RetailDetail

Eerste Luxemburgse boetiek voor Rituals Cosmetics

Eerste Luxemburgse boetiek voor Rituals Cosmetics

In het Auchan-shoppingcenter in Kirchberg, Luxemburg, opende vandaag de eerste Rituals-shop van het groot-Hertogdom. 15 jaar na de oprichting telt de keten nu meer dan 350 winkels.

350 winkels

Na openingen in Londen, Barcelona, Lissabon, São Paulo en New York heeft Rituals nu ook in Luxemburg een eerste winkel. Die opende op 5 februari zijn deuren in het druk bezochte Auchan-winkelcentrum in Kirchberg. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 350 winkels van de keten. De allereerste Rituals opende 15 jaar geleden in Amsterdam.

 

Net zoals in de andere Rituals-winkels zijn prettige muziek, fijne geuren en vriendelijk personeel de hoofdingrediënten. Ook heeft deze nieuwe Rituals een ‘testereiland’ waar de 'home & body'-producten uitvoerig getest kunnen worden en is er ruimte voor advies over make-up, een handmassage of een kop Rituals-thee.

 

Rituals focust op producten die alledaagse routines moeten veranderen in betekenisvolle rituelen. Op de schappen in de winkels vind je zowel cosmetica en verzorgingsproducten als interieurproducten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.

Unilever waarschuwt online media: adverteren kan zo niet verder

12/02/2018

Unilever dreigt te stoppen met adverteren op online mediakanalen die ondoorzichtig zijn en verdeeldheid zaaien. Dat zegt hun marketingbaas Keith Weed op het IAB-adverteerderscongres. 

Luxemerken stuwen winst L’Oréal

09/02/2018

Ondanks een magere omzetgroei in 2017 kan het Franse cosmeticabedrijf L’Oréal toch uitpakken met een fors gestegen nettowinst. Dat heeft het te danken aan sterke prestaties van het luxesegment, waar de marges hoger zijn.

Trekpleister-directeur wordt topman Kruidvat België en Frankrijk

09/02/2018

A.S. Watson, de holding achter Kruidvat, ICI PARIS XL en Trekpleister, heeft Roland van den Berg benoemd tot algemeen directeur van die laatste keten. Hij vervangt er Bert Verhoef, die aan het hoofd van Kruidvat België en Frankrijk komt te staan.

Medicare-Market wil dit jaar 20 nieuwe apotheken openen

06/02/2018

Medicare-Market, uitbater van de parafarmacie Medi-Market en de apotheken PharmaClic, wil in 2018 120 nieuwe medewerkers aanwerven en 20 nieuwe verkooppunten openen. Tegen 2020 wil de keten groeien naar zeventig vestigingen.

Back to top