Eerste Luxemburgse boetiek voor Rituals Cosmetics

Eerste Luxemburgse boetiek voor Rituals Cosmetics

In het Auchan-shoppingcenter in Kirchberg, Luxemburg, opende vandaag de eerste Rituals-shop van het groot-Hertogdom. 15 jaar na de oprichting telt de keten nu meer dan 350 winkels.

350 winkels

Na openingen in Londen, Barcelona, Lissabon, São Paulo en New York heeft Rituals nu ook in Luxemburg een eerste winkel. Die opende op 5 februari zijn deuren in het druk bezochte Auchan-winkelcentrum in Kirchberg. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 350 winkels van de keten. De allereerste Rituals opende 15 jaar geleden in Amsterdam.

 

Net zoals in de andere Rituals-winkels zijn prettige muziek, fijne geuren en vriendelijk personeel de hoofdingrediënten. Ook heeft deze nieuwe Rituals een ‘testereiland’ waar de 'home & body'-producten uitvoerig getest kunnen worden en is er ruimte voor advies over make-up, een handmassage of een kop Rituals-thee.

 

Rituals focust op producten die alledaagse routines moeten veranderen in betekenisvolle rituelen. Op de schappen in de winkels vind je zowel cosmetica en verzorgingsproducten als interieurproducten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Binnenkort geen sigaretten meer bij Kruidvat en Trekpleister

04/01/2018

Kruidvat en zusterketen Trekpleister halen ten laatste volgend jaar alle tabaksproducten uit hun rekken. De Stichting Tegen Kanker en Alliantie Nederland Rookvrij hopen dat ook de supermarkten het voorbeeld volgen, maar die staan niet meteen te trappelen.

Familie Colruyt koopt webapotheek Newpharma

19/12/2017

De familie Colruyt wordt hoofdaandeelhouder van onlineapotheek Newpharma. Het management van Newpharma slaat daarvoor de handen in elkaar met Korys (het investeringsvehikel van de familie Colruyt) en Colruyt Group.

Nu ook geneesmiddelen op voorschrift bij webshop Multipharma

24/10/2017

Multipharma heeft de dienstverlening op zijn webshop uitgebreid: naast parafarmaceutische producten en voorschriftvrije geneesmiddelen kunnen klanten nu ook geneesmiddelen op voorschrift reserveren.

Grondige herpositionering voor Di

19/10/2017

Een stevig investeringsprogramma moet beautyretailer Di op de kaart zetten als een sterk merk. De krachtlijnen? Een uitgepuurd winkelbeeld, een exclusief assortiment, een e-shop en verhoogde communicatie-inspanningen.

Zalando gaat ook make-up verkopen

18/10/2017

De modewebshop Zalando gaat in Duitsland voortaan ook schoonheidsproducten verkopen. Om die nieuwe producten in de kijker te zetten komt er een fysieke schoonheidswinkel in Berlijn. Zalando maakte ook kwartaalcijfers bekend, met een omzetgroei van bijna 30%.

Dollar Shave Club op weg naar Europa

10/10/2017

Volgend jaar wil de Dollar Shave Club zijn opwachting maken in Europa. De abonnementsdienst voor scheermesjes, die in handen is van Unilever, is al langer een succes in de Verenigde Staten.

Back to top