Eerste Luxemburgse boetiek voor Rituals Cosmetics

Eerste Luxemburgse boetiek voor Rituals Cosmetics

In het Auchan-shoppingcenter in Kirchberg, Luxemburg, opende vandaag de eerste Rituals-shop van het groot-Hertogdom. 15 jaar na de oprichting telt de keten nu meer dan 350 winkels.

350 winkels

Na openingen in Londen, Barcelona, Lissabon, São Paulo en New York heeft Rituals nu ook in Luxemburg een eerste winkel. Die opende op 5 februari zijn deuren in het druk bezochte Auchan-winkelcentrum in Kirchberg. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 350 winkels van de keten. De allereerste Rituals opende 15 jaar geleden in Amsterdam.

 

Net zoals in de andere Rituals-winkels zijn prettige muziek, fijne geuren en vriendelijk personeel de hoofdingrediënten. Ook heeft deze nieuwe Rituals een ‘testereiland’ waar de 'home & body'-producten uitvoerig getest kunnen worden en is er ruimte voor advies over make-up, een handmassage of een kop Rituals-thee.

 

Rituals focust op producten die alledaagse routines moeten veranderen in betekenisvolle rituelen. Op de schappen in de winkels vind je zowel cosmetica en verzorgingsproducten als interieurproducten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Nu ook geneesmiddelen op voorschrift bij webshop Multipharma

24/10/2017

Multipharma heeft de dienstverlening op zijn webshop uitgebreid: naast parafarmaceutische producten en voorschriftvrije geneesmiddelen kunnen klanten nu ook geneesmiddelen op voorschrift reserveren.

Grondige herpositionering voor Di

19/10/2017

Een stevig investeringsprogramma moet beautyretailer Di op de kaart zetten als een sterk merk. De krachtlijnen? Een uitgepuurd winkelbeeld, een exclusief assortiment, een e-shop en verhoogde communicatie-inspanningen.

Zalando gaat ook make-up verkopen

18/10/2017

De modewebshop Zalando gaat in Duitsland voortaan ook schoonheidsproducten verkopen. Om die nieuwe producten in de kijker te zetten komt er een fysieke schoonheidswinkel in Berlijn. Zalando maakte ook kwartaalcijfers bekend, met een omzetgroei van bijna 30%.

Dollar Shave Club op weg naar Europa

10/10/2017

Volgend jaar wil de Dollar Shave Club zijn opwachting maken in Europa. De abonnementsdienst voor scheermesjes, die in handen is van Unilever, is al langer een succes in de Verenigde Staten.

Essity: “Consumenten kunnen geen dag zonder onze producten”

05/10/2017

Zeg niet langer SCA Hygiene, zeg voortaan Essity. De producent van merken als Tena, Tork, Tempo, Edet, Plenty, Lotus, Okay en Demak'Up focust nog sterker op hygiëne en gezondheid. Vooral de incontinentiemarkt biedt groeipotentieel. 

Belgisch parfummerk BillyXClub opent eerste eigen winkel

26/09/2017

In de Kammenstraat in Antwerpen heeft parfumlabel BillyXClub een eerste eigen winkel geopend. Tot nu toe waren de parfums enkel te koop in verschillende winkels van CKS en in de webshop.

Back to top