Eerste Luxemburgse boetiek voor Rituals Cosmetics

Eerste Luxemburgse boetiek voor Rituals Cosmetics

In het Auchan-shoppingcenter in Kirchberg, Luxemburg, opende vandaag de eerste Rituals-shop van het groot-Hertogdom. 15 jaar na de oprichting telt de keten nu meer dan 350 winkels.

350 winkels

Na openingen in Londen, Barcelona, Lissabon, São Paulo en New York heeft Rituals nu ook in Luxemburg een eerste winkel. Die opende op 5 februari zijn deuren in het druk bezochte Auchan-winkelcentrum in Kirchberg. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 350 winkels van de keten. De allereerste Rituals opende 15 jaar geleden in Amsterdam.

 

Net zoals in de andere Rituals-winkels zijn prettige muziek, fijne geuren en vriendelijk personeel de hoofdingrediënten. Ook heeft deze nieuwe Rituals een ‘testereiland’ waar de 'home & body'-producten uitvoerig getest kunnen worden en is er ruimte voor advies over make-up, een handmassage of een kop Rituals-thee.

 

Rituals focust op producten die alledaagse routines moeten veranderen in betekenisvolle rituelen. Op de schappen in de winkels vind je zowel cosmetica en verzorgingsproducten als interieurproducten.

Tags: