Fin du Jour opent in Antwerpen derde winkel

Fin du Jour opent in Antwerpen derde winkel

Op 30 maart opent het winkelconcept Fin du Jour zijn derde Belgische winkel, ditmaal in de Nationalestraat in Antwerpen. Fin du Jour is een concept van Miriam Rouw en Sabine Saelen, twee West-Vlaamse onderneemsters.

 

Geen traditioneel aanbod

De eerste winkel van de keten opende zijn deuren in Gent en al snel volgende een tweede vestiging in Kortrijk. Op het einde van deze maand is het dus de beurt aan Antwerpen en opent Fin du Jour in de Nationalestraat zijn derde winkel.

 

De winkels van Fin du Jour zijn belevingscentra waar zowel mannen als vrouwen cosmetica en verzorgingsproducten kunnen vinden. De producten worden in de winkels ook gedemonstreerd en kunnen door de klanten uitgetest worden.

 

Fin du Jour kiest daarbij niet voor de traditionele grote merken, maar biedt een aanbod kleinere merken van hoge kwaliteit. De cosmeticaformule verkoopt merken als Diptyque, Byredo, Aesop en Malin+Goetz, maar ook startups als Cîme, Natural Self en Technique Indiscrete krijgen er hun plaats. Het volledige assortiment van de winkels is bovendien online te krijgen in de webshop.