Guerlain opent nieuwe boetiek op Louizalaan | RetailDetail

Guerlain opent nieuwe boetiek op Louizalaan

Guerlain opent nieuwe boetiek op Louizalaan
Shutterstock

Het Franse Guerlain heeft aan de Louizalaan in Brussel een nieuwe parfumboetiek geopend. Het is de eerste keer dat het merk een eigen boetiek opent buiten Frankrijk.

111 parfums

Naast parfum heeft het merk tegenwoordig ook al eigen make-up en huidverzorging, maar de oorsprong van het bedrijf ligt binnen de parfumwereld. Vandaag beschikt het bedrijf over een assortiment van 111 verschillende parfums. Het is dan ook passend dat het zijn intrek neemt in het voormalige pand van de parfumerie van Annick Goutal.

 

Brussel is niet de enige stad waar Guerlain een boetiek opent: binnenkort krijgen ook andere steden een vestiging waar alle parfums van Guerlain te vinden zullen zijn.

 

In de winkel kunnen niet enkel nieuwe parfumflesjes gekocht worden. Klanten kunnen er ook flacons laten bijvullen en zelfs laten personaliseren en versieren. Wie dat wil kan ook de hulp van een computer inroepen om zijn favoriete geur te laten bepalen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Manfield opent eerste Belgische winkel in Antwerpen

25/05/2018

De eerste Belgische winkel van het Nederlandse schoenenmerk Manfield is open. In de Stadsfeestzaal in Antwerpen vinden klanten het nieuwste winkelconcept van het merk, waarin luxe en merkbeleving centraal staan.

Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.

Verovering van Europa loopt voor Xiaomi via Parijs

23/05/2018

De Chinese smartphonefabrikant opende zopas een fysieke winkel in Parijs. Die betekent het vervolg van een ambitieus Europees expansieplan, maar het merk droomt ook hardop van een lancering in de Verenigde Staten.

Decathlon opent dertigste winkel in Nijvel

23/05/2018

Decathlon opent zijn dertigste Belgische vestiging in het winkelcentrum Shopping Nivelles in Nijvel. In september opent de winkel de deuren, maar in afwachting daarvan is er een tijdelijke digitale Connect-shop voor online bestellingen.

De Nieuwstraat in Brussel kent magere jaren

22/05/2018

De Nieuwstraat in Brussel loopt de laatste jaren leeg: 10 procent van de winkelpanden in de duurste winkelstraat van België is ongebruikt, niet alleen sinds de terroristische aanslagen, maar ook door de concurrentie van The Mint en de renovatiewerken aan City 2.

Brussels akkoord over duurzamere voeding

15/05/2018

De Brusselse distributeurs verbinden zich ertoe tegen 2020 30% minder voedselafval te hebben en 20% meer ruimte te voorzien voor Belgische voeding. Dat maakt deel uit van een nieuw akkoord tussen het Brussels Gewest en de sector.