Guerlain opent nieuwe boetiek op Louizalaan | RetailDetail

Guerlain opent nieuwe boetiek op Louizalaan

Guerlain opent nieuwe boetiek op Louizalaan
Shutterstock

Het Franse Guerlain heeft aan de Louizalaan in Brussel een nieuwe parfumboetiek geopend. Het is de eerste keer dat het merk een eigen boetiek opent buiten Frankrijk.

111 parfums

Naast parfum heeft het merk tegenwoordig ook al eigen make-up en huidverzorging, maar de oorsprong van het bedrijf ligt binnen de parfumwereld. Vandaag beschikt het bedrijf over een assortiment van 111 verschillende parfums. Het is dan ook passend dat het zijn intrek neemt in het voormalige pand van de parfumerie van Annick Goutal.

 

Brussel is niet de enige stad waar Guerlain een boetiek opent: binnenkort krijgen ook andere steden een vestiging waar alle parfums van Guerlain te vinden zullen zijn.

 

In de winkel kunnen niet enkel nieuwe parfumflesjes gekocht worden. Klanten kunnen er ook flacons laten bijvullen en zelfs laten personaliseren en versieren. Wie dat wil kan ook de hulp van een computer inroepen om zijn favoriete geur te laten bepalen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Zalando Beauty Station gaat in zee met Estée Lauder

26/07/2018

De lang verwachte conceptwinkel van Zalando in Berlijn wil een testplatform zijn en een dialoog op gang brengen tussen cosmeticamerken en consumenten. Opmerkelijk is de nauwe samenwerking met Estée Lauder.

Wil Kimberly-Clark af van z’n Europese tak?

20/07/2018

De producent van Kleenex-zakdoekjes, Huggies-luiers en Scottex-toiletpapier kampt met tegenvallende verkoopcijfers en oplopende kosten. Financiële bronnen vermoeden dan ook dat Kimberly-Clark Europese business wil verkopen.

Supermarkt mag concurreren met apotheek

17/07/2018

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block werkt aan een Koninklijk Besluit om de verkoop van medische hulpmiddelen mogelijk te maken in supermarkten. Retailers reageren positief, apothekers zijn kritisch. 

Aanhoudende expansie Kruidvat werpt vruchten af

03/07/2018

Drogisterijketen Kruidvat verkocht het voorbije jaar 4,7% meer in België. De keten tekent al een paar jaar op rij Belgische groei op, niet het minst omdat ze steeds nieuwe winkels blijft openen.

Aldi investeert 40 miljoen in Brusselse winkels

26/06/2018

De voorbije jaren investeerde harddiscounter Aldi bijna 30 miljoen in de vernieuwing van zijn Brusselse winkels, maar nu schakelt de keten nog een versnelling hoger: tot 2020 pompt ze nog eens 40 miljoen euro in negen Brusselse projecten.

Hoe Polette de Zara van de brillen wil worden

25/06/2018

Excentrieke designmonturen voor geen geld, online besteld en rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek in China: Polette gaat voor niets minder dan disruptie in de optiekwereld. Het fast-fashion brillenmerk wil de wereld veroveren.