Hairdis opent deze maand in twee winkelcentra

Hairdis opent deze maand in twee winkelcentra

Ook Hairdis, een keten die mikt op professionele kappers en schoonheidsspecialisten, maakt op 9 maart zijn opwachting in Rive Gauche in Charleroi. Twee weken later is het de beurt aan het Luikse winkelcentrum Belle-Île om de keten te ontvangen.

Kaap van de tien winkels

De winkel van 150 m² in het gloednieuwe Rive Gauche brengt Hairdis aan de kaap van tien winkels en zal meer dan 10.000 referenties van veertig schoonheidsmerken aanbieden. Onder het aanbod zitten merken als L’Oréal Professionnel, Wella, Schwarzkopf, Peggy Sage en Flormar, hoewel die laatste ook met een aparte winkel in datzelfde Karolingse winkelcentrum te vinden zal zijn.

 

De elfde winkel van de keten opent al eind deze maand in het Luikse Belle-Île, meteen de tweede winkel van de keten in de Vurige Stede. Eerder opende Hairdis ook al een winkel in hartje Luik, vlakbij de bekende uitgaansburt Carré.

 

Hairdis werd pas in 2011 opgericht, maar telt nu al winkels in Anderlecht, Brussel, Elsene, Gent, Namen, Sint-Gillis, Sint-Joost-ten-Node, Waterloo en Wijnegem. Het is onderdeel van de Brusselse Oris Group en opende bijna dag op dag twee jaar geleden een distributiecentrum van 1600 m² in Machelen. Opmerkelijk: het is diezelfde Oris Group die ook de aparte Flormar-winkel in Rive Gauche zal openen.