Hairdis opent nieuwe vestiging in Brussel

Hairdis opent nieuwe vestiging in Brussel

De haar- en beautyketen Hairdis opent binnenkort een nieuwe vestiging op de Elsensesteenweg in Brussel. Het zal de achtste winkel van de keten zijn in België. De deuren van het filiaal zullen op 12 december geopend worden.

Focus op make-up

In de nieuwe winkel zal nog meer de nadruk worden gelegd op het assortiment make-up. Zo worden er stukken van de winkels besteed aan de merken Flormar en Peggy Sage. Klanten zullen met advies geholpen worden door de medewerkers in de winkel.


Die winkel heeft een oppervlakte van 200 vierkante meter en verkoopt naast Flormar en Peggy Sage ook merken zoals L'Oréal, Wella en Schwarzkopf.


Hairdis opende begin oktober nog zijn tweede Waalse winkel in Namen. Daarnaast zijn er ook vestigingen te vinden in Gent, Wijnegem, Waterloo en meerdere in Brussel. De keten werd pas vier jaar geleden opgericht en is ondertussen uitgegroeid tot de marktleider in zijn segment in Brussel en Waals-Brabant.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Etos naar België dankzij fusie Ahold-Delhaize

18/09/2017

Drogisterijketen Etos gaat profiteren van de fusie van haar moederbedrijf, het Nederlandse Ahold, met het Belgische Delhaize. Daardoor kunnen de producten van Etos verkocht gaan worden in onder andere België, Griekenland en Roemenië.

Ecover en Method in handen van SC Johnson

15/09/2017

De Amerikaanse fabrikant van onderhoudsproducten SC Johnson neemt de ecologische schoonmaakproducenten Ecover en Method over van hun moederbedrijf People Against Dirty. Daarbij geeft het bedrijf geen financiële details vrij. 

Unilever heeft interesse in Estée Lauder

25/08/2017

Er gaan geruchten de ronde dat meerdere partijen interesse tonen in een overname van cosmeticabedrijf Estée Lauder. Daarbij zouden onder andere L’Oréal en Unilever een bod overwegen.

Cosmeticaketen Atelier Rebul groeit snel in België

07/08/2017

De Deense cosmeticaketen Atelier Rebul wil de komende maanden snel groeien in België. In juli opende ze al de eerste twee vestigingen in Hasselt en Gent en daar komen snel nog winkels bij in Antwerpen, Brugge en Leuven.

Sephora lanceert nieuw, kleiner winkelconcept

24/07/2017

Cosmeticaproducent Sephora heeft in de Verenigde Staten een nieuw en kleiner winkelconcept gelanceerd. Het bedrijf mikte tot nu toe vooral op grote winkels, maar experimenteert nu dus ook op kleinere schaal.

The Body Shop in Braziliaanse handen

29/06/2017

Het stond in de sterren geschreven en het is nu ook bevestigd: L’Oréal heeft zijn Britse winkeldochter The Body Shop verkocht aan het Braziliaanse Natura Cosméticos. Het contract is deze week ondertekend, zo klinkt het in Parijs.

Back to top