Hairdis opent nieuwe vestiging in Brussel | RetailDetail

Hairdis opent nieuwe vestiging in Brussel

Hairdis opent nieuwe vestiging in Brussel

De haar- en beautyketen Hairdis opent binnenkort een nieuwe vestiging op de Elsensesteenweg in Brussel. Het zal de achtste winkel van de keten zijn in België. De deuren van het filiaal zullen op 12 december geopend worden.

Focus op make-up

In de nieuwe winkel zal nog meer de nadruk worden gelegd op het assortiment make-up. Zo worden er stukken van de winkels besteed aan de merken Flormar en Peggy Sage. Klanten zullen met advies geholpen worden door de medewerkers in de winkel.


Die winkel heeft een oppervlakte van 200 vierkante meter en verkoopt naast Flormar en Peggy Sage ook merken zoals L'Oréal, Wella en Schwarzkopf.


Hairdis opende begin oktober nog zijn tweede Waalse winkel in Namen. Daarnaast zijn er ook vestigingen te vinden in Gent, Wijnegem, Waterloo en meerdere in Brussel. De keten werd pas vier jaar geleden opgericht en is ondertussen uitgegroeid tot de marktleider in zijn segment in Brussel en Waals-Brabant.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.

Unilever waarschuwt online media: adverteren kan zo niet verder

12/02/2018

Unilever dreigt te stoppen met adverteren op online mediakanalen die ondoorzichtig zijn en verdeeldheid zaaien. Dat zegt hun marketingbaas Keith Weed op het IAB-adverteerderscongres. 

Luxemerken stuwen winst L’Oréal

09/02/2018

Ondanks een magere omzetgroei in 2017 kan het Franse cosmeticabedrijf L’Oréal toch uitpakken met een fors gestegen nettowinst. Dat heeft het te danken aan sterke prestaties van het luxesegment, waar de marges hoger zijn.

Trekpleister-directeur wordt topman Kruidvat België en Frankrijk

09/02/2018

A.S. Watson, de holding achter Kruidvat, ICI PARIS XL en Trekpleister, heeft Roland van den Berg benoemd tot algemeen directeur van die laatste keten. Hij vervangt er Bert Verhoef, die aan het hoofd van Kruidvat België en Frankrijk komt te staan.

Medicare-Market wil dit jaar 20 nieuwe apotheken openen

06/02/2018

Medicare-Market, uitbater van de parafarmacie Medi-Market en de apotheken PharmaClic, wil in 2018 120 nieuwe medewerkers aanwerven en 20 nieuwe verkooppunten openen. Tegen 2020 wil de keten groeien naar zeventig vestigingen.

Di lanceert eigen webwinkel

31/01/2018

Vanaf morgen kunnen klanten ook online terecht bij Di, want dan lanceert de Belgische beautyketen een eigen webshop. Het is de volgende stap in de vernieuwingsstrategie van Di.

Back to top