Hairdis opent nieuwe vestiging in Brussel | RetailDetail

Hairdis opent nieuwe vestiging in Brussel

Hairdis opent nieuwe vestiging in Brussel

De haar- en beautyketen Hairdis opent binnenkort een nieuwe vestiging op de Elsensesteenweg in Brussel. Het zal de achtste winkel van de keten zijn in België. De deuren van het filiaal zullen op 12 december geopend worden.

Focus op make-up

In de nieuwe winkel zal nog meer de nadruk worden gelegd op het assortiment make-up. Zo worden er stukken van de winkels besteed aan de merken Flormar en Peggy Sage. Klanten zullen met advies geholpen worden door de medewerkers in de winkel.


Die winkel heeft een oppervlakte van 200 vierkante meter en verkoopt naast Flormar en Peggy Sage ook merken zoals L'Oréal, Wella en Schwarzkopf.


Hairdis opende begin oktober nog zijn tweede Waalse winkel in Namen. Daarnaast zijn er ook vestigingen te vinden in Gent, Wijnegem, Waterloo en meerdere in Brussel. De keten werd pas vier jaar geleden opgericht en is ondertussen uitgegroeid tot de marktleider in zijn segment in Brussel en Waals-Brabant.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Wil Kimberly-Clark af van z’n Europese tak?

20/07/2018

De producent van Kleenex-zakdoekjes, Huggies-luiers en Scottex-toiletpapier kampt met tegenvallende verkoopcijfers en oplopende kosten. Financiële bronnen vermoeden dan ook dat Kimberly-Clark Europese business wil verkopen.

Supermarkt mag concurreren met apotheek

17/07/2018

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block werkt aan een Koninklijk Besluit om de verkoop van medische hulpmiddelen mogelijk te maken in supermarkten. Retailers reageren positief, apothekers zijn kritisch. 

Aanhoudende expansie Kruidvat werpt vruchten af

03/07/2018

Drogisterijketen Kruidvat verkocht het voorbije jaar 4,7% meer in België. De keten tekent al een paar jaar op rij Belgische groei op, niet het minst omdat ze steeds nieuwe winkels blijft openen.

Cultmerk Aesop komt naar Antwerpen

04/06/2018

Het Australische schoonheidsmerk Aesop komt binnenkort met een eigen winkel naar Antwerpen: een voormalige sapjesbar aan de Nationalestraat krijgt de primeur. 

A.S. Watson (Kruidvat) lanceert online apotheek PharmaXpert.be

28/05/2018

Dank zij de lancering van een eigen online apotheek, PharmaXpert.be, kan de eigenaar van Kruidvat nu ook in België voorschriftvrije geneesmiddelen verkopen tegen voordelige prijzen.

Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.