ICI Paris XL breidt online aanbod elektro uit | RetailDetail

ICI Paris XL breidt online aanbod elektro uit

ICI Paris XL breidt online aanbod elektro uit

De Brusselse schoonheidsketen ICI Paris XL heeft het elektro-aanbod in haar webshop uitgebreid met topmerken als Braun, Philips, Clinique, Wellbox en ISO Beauty.

Elektro-aanbod sluit aan bij kernactiviteiten

Het online elektro-aanbod sluit aan bij de kernactiviteiten: het gaat dus om toestellen voor haarverzorging, gezichtsverzorging, mondverzorging, scheren en trimmen, epileren en lichaamsverzorging. Het wordt nu uitgebreid met onder meer het Duitse merk Braun (ladyshaves, bikinitrimmers, haardrogers e.d.) en Wellbox, dat een toestel om cellulitis tegen te gaan in de markt zet.

 

De aankopen die consumenten in de webwinkel van ICI Paris XL doen, komen eveneens in aanmerking voor het spaarkaartsysteem dat de keten hanteert. ICI Paris XL verkoopt ruim 13.000 producten op het gebied van geuren, cosmetica en huidverzorging.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Supermarkt mag concurreren met apotheek

17/07/2018

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block werkt aan een Koninklijk Besluit om de verkoop van medische hulpmiddelen mogelijk te maken in supermarkten. Retailers reageren positief, apothekers zijn kritisch. 

Aanhoudende expansie Kruidvat werpt vruchten af

03/07/2018

Drogisterijketen Kruidvat verkocht het voorbije jaar 4,7% meer in België. De keten tekent al een paar jaar op rij Belgische groei op, niet het minst omdat ze steeds nieuwe winkels blijft openen.

Cultmerk Aesop komt naar Antwerpen

04/06/2018

Het Australische schoonheidsmerk Aesop komt binnenkort met een eigen winkel naar Antwerpen: een voormalige sapjesbar aan de Nationalestraat krijgt de primeur. 

A.S. Watson (Kruidvat) lanceert online apotheek PharmaXpert.be

28/05/2018

Dank zij de lancering van een eigen online apotheek, PharmaXpert.be, kan de eigenaar van Kruidvat nu ook in België voorschriftvrije geneesmiddelen verkopen tegen voordelige prijzen.

Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.

Henkel houdt stand in onzekere marktomstandigheden

09/05/2018

Ondanks negatieve wisselkoerseffecten en logistieke problemen in de Verenigde Staten ziet Henkel toch positieve ontwikkelingen in het eerste kwartaal. De lijmafdeling deed het beter dan de divisies wasmiddelen en beauty.