ICI Paris XL breidt online aanbod elektro uit | RetailDetail

ICI Paris XL breidt online aanbod elektro uit

ICI Paris XL breidt online aanbod elektro uit

De Brusselse schoonheidsketen ICI Paris XL heeft het elektro-aanbod in haar webshop uitgebreid met topmerken als Braun, Philips, Clinique, Wellbox en ISO Beauty.

Elektro-aanbod sluit aan bij kernactiviteiten

Het online elektro-aanbod sluit aan bij de kernactiviteiten: het gaat dus om toestellen voor haarverzorging, gezichtsverzorging, mondverzorging, scheren en trimmen, epileren en lichaamsverzorging. Het wordt nu uitgebreid met onder meer het Duitse merk Braun (ladyshaves, bikinitrimmers, haardrogers e.d.) en Wellbox, dat een toestel om cellulitis tegen te gaan in de markt zet.

 

De aankopen die consumenten in de webwinkel van ICI Paris XL doen, komen eveneens in aanmerking voor het spaarkaartsysteem dat de keten hanteert. ICI Paris XL verkoopt ruim 13.000 producten op het gebied van geuren, cosmetica en huidverzorging.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


P&G wil 100% recycleerbare verpakkingen tegen 2030

17/04/2018

Procter & Gamble kondigt nieuwe duurzaamheidsdoelen aan voor 2030, aangezien het de doelstellingen voor 2020 al voor een groot deel heeft gehaald. Tegen 2030 wil het onder meer alle verpakkingen recycleerbaar of herbruikbaar maken.

Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Eigenaar CK Hutchison zet stap opzij

19/03/2018

Li Ka-shing, de eigenaar en topman van CK Hutchison (het bedrijf achter ketens als Kruidvat en ICI Paris XL), zet half mei een stap opzij. Dan geeft de 89-jarige de fakkel door aan zijn oudste zoon, Victor Li.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.

Unilever waarschuwt online media: adverteren kan zo niet verder

12/02/2018

Unilever dreigt te stoppen met adverteren op online mediakanalen die ondoorzichtig zijn en verdeeldheid zaaien. Dat zegt hun marketingbaas Keith Weed op het IAB-adverteerderscongres. 

Luxemerken stuwen winst L’Oréal

09/02/2018

Ondanks een magere omzetgroei in 2017 kan het Franse cosmeticabedrijf L’Oréal toch uitpakken met een fors gestegen nettowinst. Dat heeft het te danken aan sterke prestaties van het luxesegment, waar de marges hoger zijn.