Kruidvat gaat op zoek naar nieuwe leveranciers | RetailDetail

Kruidvat gaat op zoek naar nieuwe leveranciers

Kruidvat gaat op zoek naar nieuwe leveranciers

Een eigen wondermiddeltje tegen vlekken gevonden? De perfecte anti-rimpelcrème ontwikkeld? Kruidvat geeft ze een kans op een plek op het schap. De drogisterieketen vraagt creatievelingen, zowel particulieren als leveranciers, hun idee te komen voorstellen op de A.S. Watson Ideeëndag op 14 oktober.

 


Presenteer je product aan Kruidvat

Een team van kruidvat-inkopers geeft die dag elke leverancier of particulier 15 minuten om zich in het Crowne Plaza Hotel van Antwerpen te laten overtuigen door het idee. Één van hen krijgt dan mogelijk de kans op een samenwerkingsakkoord met de drogisterijketen.

 

"Het product met het meeste potentieel maakt kans om opgenomen te worden in het Kruidvat-assortiment. Op deze originele manier wil Kruidvat in aanraking komen met nieuwe leveranciers," legt Lies Rahm, reclameverantwoordelijke voor Kruidvat België, uit.

Van schoonheidsproducten tot huis-tuin-en-keuken middeltjes

Ook in Nederland loopt een soortgelijk initiatief, waar volgens Kruidvat een grote respons op komt. De verschillende categorieën voor producten zijn: health & beauty, food & beverages en het household segment.

 

Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via www.kruidvat.be/ideeendag. Aanmelden kan tot 25 september a.s. 
 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Zalando start met verkoop schoonheidsproducten

23/03/2018

Zalando is vandaag in Duitsland gestart met de verkoop van schoonheidsproducten. Die stap werd in oktober al aangekondigd door het Duitse bedrijf en is nu dus een feit. Markten buiten Duitsland volgen wel pas later.

Europa wil wereldwijd verbod op dierenproeven bij make-up

27/02/2018

Een aantal leden van het Europees Parlement stellen dat er werk moet worden gemaakt van een wereldwijd verbod op dierenproeven die worden uitgevoerd door cosmeticabedrijven. In Europa geldt zo’n verbod al.

Unilever waarschuwt online media: adverteren kan zo niet verder

12/02/2018

Unilever dreigt te stoppen met adverteren op online mediakanalen die ondoorzichtig zijn en verdeeldheid zaaien. Dat zegt hun marketingbaas Keith Weed op het IAB-adverteerderscongres. 

Luxemerken stuwen winst L’Oréal

09/02/2018

Ondanks een magere omzetgroei in 2017 kan het Franse cosmeticabedrijf L’Oréal toch uitpakken met een fors gestegen nettowinst. Dat heeft het te danken aan sterke prestaties van het luxesegment, waar de marges hoger zijn.

Trekpleister-directeur wordt topman Kruidvat België en Frankrijk

09/02/2018

A.S. Watson, de holding achter Kruidvat, ICI PARIS XL en Trekpleister, heeft Roland van den Berg benoemd tot algemeen directeur van die laatste keten. Hij vervangt er Bert Verhoef, die aan het hoofd van Kruidvat België en Frankrijk komt te staan.

Medicare-Market wil dit jaar 20 nieuwe apotheken openen

06/02/2018

Medicare-Market, uitbater van de parafarmacie Medi-Market en de apotheken PharmaClic, wil in 2018 120 nieuwe medewerkers aanwerven en 20 nieuwe verkooppunten openen. Tegen 2020 wil de keten groeien naar zeventig vestigingen.

Back to top