L'Oréal opent een eigen outletwinkel in Luxemburg | RetailDetail

L'Oréal opent een eigen outletwinkel in Luxemburg

L'Oréal opent een eigen outletwinkel in Luxemburg

Het Franse cosmeticamerk L’Oréal opent op 15 juni een outletwinkel in het outletcentrum van McArthurGlen in Messancy. Het zal daar producten verkopen met kortingen van 30 tot 70 procent.

 

Zero waste

Klanten zullen in de winkel met een oppervlakte van 120 vierkante meter producten kunnen vinden van merken als L’Oréal Paris, Maybelline en Garnier tegen sterk verlaagde prijzen.

 

70 procent van de winkeloppervlakte zal ingevuld worden door make-up, maar daarnaast is er ook plek voorzien waar producten worden voorgesteld die einde reeks zijn en verkocht worden tegen lage prijzen.

 

De opening van de outletwinkel past in de nieuwe ‘zero waste’-strategie van L’Oréal, waarbij het poogt om zijn producten een tweede leven te geven en het zo min mogelijk afval wil produceren.

 

McArthurGlen is Europees marktleider op vlak van outletcentra. Het heeft 22 centra verspreid over Frankrijk, Canada, België, Italië, Duitsland, Oostenrijk, Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Griekenland.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Unilever waarschuwt online media: adverteren kan zo niet verder

12/02/2018

Unilever dreigt te stoppen met adverteren op online mediakanalen die ondoorzichtig zijn en verdeeldheid zaaien. Dat zegt hun marketingbaas Keith Weed op het IAB-adverteerderscongres. 

Luxemerken stuwen winst L’Oréal

09/02/2018

Ondanks een magere omzetgroei in 2017 kan het Franse cosmeticabedrijf L’Oréal toch uitpakken met een fors gestegen nettowinst. Dat heeft het te danken aan sterke prestaties van het luxesegment, waar de marges hoger zijn.

Trekpleister-directeur wordt topman Kruidvat België en Frankrijk

09/02/2018

A.S. Watson, de holding achter Kruidvat, ICI PARIS XL en Trekpleister, heeft Roland van den Berg benoemd tot algemeen directeur van die laatste keten. Hij vervangt er Bert Verhoef, die aan het hoofd van Kruidvat België en Frankrijk komt te staan.

Medicare-Market wil dit jaar 20 nieuwe apotheken openen

06/02/2018

Medicare-Market, uitbater van de parafarmacie Medi-Market en de apotheken PharmaClic, wil in 2018 120 nieuwe medewerkers aanwerven en 20 nieuwe verkooppunten openen. Tegen 2020 wil de keten groeien naar zeventig vestigingen.

Galeries Lafayette vindt zijn weg naar Luxemburg

02/02/2018

De Franse warenhuisketen Galeries Lafayette opent eind volgend jaar een eerste vestiging in de Benelux. Ze neemt immers haar intrek in een pand van zes verdiepingen in de hoofdstad van het groothertogdom Luxemburg.

Di lanceert eigen webwinkel

31/01/2018

Vanaf morgen kunnen klanten ook online terecht bij Di, want dan lanceert de Belgische beautyketen een eigen webshop. Het is de volgende stap in de vernieuwingsstrategie van Di.

Back to top