Luikse opent mobiel schoonheidssalon

Luikse opent mobiel schoonheidssalon

Jessica Doucet uit Luik heeft inspiratie opgedaan bij de immer populairdere 'food trucks' en heeft in navolging van hun succes een mobiel schoonheidssalon op poten gezet, dat naar de klant komt in plaats van andersom.

"Rechtstreeks naar de klanten"

"Ik werkte al 14 jaar in een salon. Maar er kwamen steeds minder klanten, omwille van de hoge prijs van brandstof, parking en het steeds duurder worden van de verzorging. [...] Ik dacht dus bij mezelf, waarom zou ik niet rechtstreeks naar de klant gaan", zegt Jessica Doucet aan RTL-TVI. Met dat idee in het hoofd deed ze een grote investering om een kleine vrachtwagen helemaal om te bouwen naar een volledig functioneel schoonheidssalon.

 

Doucet gaat met de vrachtwagen naar haar klanten thuis of bezoekt hen op hun werkplaats. Daar krijgen ze in de vrachtwagen – die de bijnaam Pink Beauty kreeg – de verzorging die ze ook in een normaal schoonheidssalon kunnen verwachten. Het idee kent flink succes, want er wordt zelfs al gedacht aan een tweede vrachtwagen, om zo nog meer klanten te kunnen bedienen.

Tags: