Nu ook geneesmiddelen op voorschrift bij webshop Multipharma

Nu ook geneesmiddelen op voorschrift bij webshop Multipharma

Multipharma heeft de dienstverlening op zijn webshop uitgebreid: naast parafarmaceutische producten en voorschriftvrije geneesmiddelen kunnen klanten nu ook geneesmiddelen op voorschrift reserveren.

“Complementariteit”

In dat opzicht werd er ook een nieuwe website gelanceerd, die volgens Multipharma niet moet dienen als extra verkooppunt, maar wel als extra contactpunt. Gebruikers kunnen er chatten met een apotheker en dus ook hun geneesmiddelen reserveren. Alle producten zonder voorschrift kunnen ook gewoon direct via de webshop aangekocht worden.

 

Klanten krijgen daarbij de keuze om hun aankopen aan huis te laten leveren of op te halen bij hun lokale apotheker, als ze meer informatie willen over de producten. Geneesmiddelen op voorschrift moeten altijd worden opgehaald. Die blijvende link met de lokale apotheker is een bewuste keuze van Multipharma.

 

“Mensen hebben behoefte aan een persoonlijk menselijk contact, en dat maakt ons werk ook zo bijzonder. Maar vandaag kan de klant ook genieten van het gemak die de digitale technologie ons biedt. We hebben onze nieuwe website ontworpen in een geest van complementariteit, maar tegelijk hebben we de website ook gebaseerd op onze waarden als coöperatie”, verklaart gedelegeerd bestuurder Fabienne Bryskère: “Onze visie is een visie van dienstverlening die aansluit bij de hedendaagse maatschappij, waarbij de klant kan rekenen op advies, een gepersonaliseerde opvolging en volledige keuzevrijheid.”

 

Multipharma werd in 1921 opgericht en is momenteel een coöperatie van 300 apotheken in heel België, die samen meer dan 2.000 medewerkers in dienst hebben.