Trekpleister-directeur wordt topman Kruidvat België en Frankrijk

Trekpleister-directeur wordt topman Kruidvat België en Frankrijk

A.S. Watson, de holding achter Kruidvat, ICI PARIS XL en Trekpleister, heeft Roland van den Berg benoemd tot algemeen directeur van die laatste keten. Hij vervangt er Bert Verhoef, die aan het hoofd van Kruidvat België en Frankrijk komt te staan.

 

Roland van den Berg trekt aan de kar van Trekpleister

Van den Berg is vorig jaar gestart als e-commercedirecteur Benelux. Deze functie behoudt hij, maar krijgt er dus nu een extra rol bij in drogisterijketen Trekpleister. “Met 190 winkels is Trekpleister uitgegroeid tot een echte buurtdrogist, waar klanten altijd centraal staan en vakkundige medewerkers het verschil maken”, vertelt de nieuwe topman. 

 

“Om klanten op de juiste manier, op het juiste moment en via de juiste kanalen te bedienen, zetten we in op een omnichannel-aanpak, waarbij onze online kanalen en fysieke winkels elkaar versterken. Nu Trekpleister ook onder mijn verantwoordelijkheid valt, kan ik een waardevolle bijdrage leveren aan de groei van zowel de fysieke Trekpleister winkels als de webshops.”

 

De stoelendans komt er naar aanleiding van het vertrek van Johan Boeijenga, de topman van Kruidvat België en in die hoedanigheid ook verantwoordelijk voor de projectmatige en operationele activiteiten voor Kruidvat in Frankrijk. Op 1 maart verlaat Boeijenga A.S. Watson en dan volgt Bert Verhoef hem op.

 

De A.S. Watson Group is met ruim 14.000 winkels in 24 markten de grootste internationale drogeristerijgroep in Azië en Europa. De groep telt wereldwijd dertien retailmerken en maakt deel uit van het megaconglomeraat CK Hutchison Holdings Limited met hoofdkantoren in Hongkong.