Urban Decay opent shop-in-shop in Gent | RetailDetail

Urban Decay opent shop-in-shop in Gent

Urban Decay opent shop-in-shop in Gent

Het make-upmerk Urban Decay opent op donderdag 26 november zijn derde verkooppunt in België. Na vestigingen in Brussel en Antwerpen, zal er ook een shop-in-shop komen bij ICI Paris XL in Gent.

Derde opening in 2015

De eerste shop-in-shop van het Amerikaanse cosmeticamerk Urban Decay opende in augustus zijn deuren in een vestiging van ICI Paris XL in Brussel. Later volgde ook in Antwerpen een shop-in-shop bij de parfumerieketen. Telkens stonden er lange rijen wachtende fans van het merk.


Nu krijgen dus ook Gentse shoppers de mogelijkheid om het bekende merk in handen te krijgen. Daarvoor moeten ze vanaf 26 november langs gaan bij de ICI Paris XL op de Korenmarkt in Gent.


Het Amerikaanse Urban Decay werd opgericht in 1996 en is sindsdien uitgegroeid tot een bijzonder populair merk. Sinds 2013 maakt het deel uit van L'Oréal, dat ongeveer 330 miljoen euro betaalde voor het merk. Urban Decay is sinds zijn oprichting al vier keer van eigenaar veranderd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Unilever waarschuwt online media: adverteren kan zo niet verder

12/02/2018

Unilever dreigt te stoppen met adverteren op online mediakanalen die ondoorzichtig zijn en verdeeldheid zaaien. Dat zegt hun marketingbaas Keith Weed op het IAB-adverteerderscongres. 

Luxemerken stuwen winst L’Oréal

09/02/2018

Ondanks een magere omzetgroei in 2017 kan het Franse cosmeticabedrijf L’Oréal toch uitpakken met een fors gestegen nettowinst. Dat heeft het te danken aan sterke prestaties van het luxesegment, waar de marges hoger zijn.

Trekpleister-directeur wordt topman Kruidvat België en Frankrijk

09/02/2018

A.S. Watson, de holding achter Kruidvat, ICI PARIS XL en Trekpleister, heeft Roland van den Berg benoemd tot algemeen directeur van die laatste keten. Hij vervangt er Bert Verhoef, die aan het hoofd van Kruidvat België en Frankrijk komt te staan.

Medicare-Market wil dit jaar 20 nieuwe apotheken openen

06/02/2018

Medicare-Market, uitbater van de parafarmacie Medi-Market en de apotheken PharmaClic, wil in 2018 120 nieuwe medewerkers aanwerven en 20 nieuwe verkooppunten openen. Tegen 2020 wil de keten groeien naar zeventig vestigingen.

Di lanceert eigen webwinkel

31/01/2018

Vanaf morgen kunnen klanten ook online terecht bij Di, want dan lanceert de Belgische beautyketen een eigen webshop. Het is de volgende stap in de vernieuwingsstrategie van Di.

Ecover gaat volledige gamma vernieuwen

31/01/2018

Ecover, een Belgische producent van ecologische was- en reinigingsmiddelen, gaat de verpakkingen van zijn volledige assortiment vernieuwen. Het afwasmiddel is als eerste aan de beurt, de operatie moet binnen twee jaar afgerond zijn.

Back to top