Victoria Beckham en Estée Lauder brengen samen collectie op de markt | RetailDetail

Victoria Beckham en Estée Lauder brengen samen collectie op de markt

Victoria Beckham en Estée Lauder brengen samen collectie op de markt

Victoria Beckham gaat naast een eigen modecollectie ook een make-upassortiment op de markt brengen. Dat doet ze in samenwerking met het cosmeticamerk Estée Lauder. Het assortiment moet later dit jaar op de markt komen.

Limited Edition

Victoria Beckham lanceerde in 2014 al twee nagellakken in samenwerking met Nails Inc en ze drukt al langer haar wens uit om een eigen make-uplijn op de markt te brengen. Dit najaar moet die collectie in de winkels te vinden zijn.

 

“Ik ben heel opgewonden om deze limited edition make-upcollectie te lanceren met Estée Lauder”, laat Beckham weten. “Het hele proces is inspirerend geweest en het heeft mijn ogen doen opengaan. Dit voelt als de perfecte samenwerking voor mij en mijn merk. Ik heb al lang bewondering voor de vrouw Estée Lauder en het sterke merk dat zij heeft gecreëerd, dus ik ben zeer blij om onze klanten deze make-upcollectie aan te bieden en een klein onderdeel te zijn van haar visie voor de vrouw.” 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Wil Kimberly-Clark af van z’n Europese tak?

20/07/2018

De producent van Kleenex-zakdoekjes, Huggies-luiers en Scottex-toiletpapier kampt met tegenvallende verkoopcijfers en oplopende kosten. Financiële bronnen vermoeden dan ook dat Kimberly-Clark Europese business wil verkopen.

Supermarkt mag concurreren met apotheek

17/07/2018

Minister van Volksgezondheid Maggie De Block werkt aan een Koninklijk Besluit om de verkoop van medische hulpmiddelen mogelijk te maken in supermarkten. Retailers reageren positief, apothekers zijn kritisch. 

Aanhoudende expansie Kruidvat werpt vruchten af

03/07/2018

Drogisterijketen Kruidvat verkocht het voorbije jaar 4,7% meer in België. De keten tekent al een paar jaar op rij Belgische groei op, niet het minst omdat ze steeds nieuwe winkels blijft openen.

Cultmerk Aesop komt naar Antwerpen

04/06/2018

Het Australische schoonheidsmerk Aesop komt binnenkort met een eigen winkel naar Antwerpen: een voormalige sapjesbar aan de Nationalestraat krijgt de primeur. 

A.S. Watson (Kruidvat) lanceert online apotheek PharmaXpert.be

28/05/2018

Dank zij de lancering van een eigen online apotheek, PharmaXpert.be, kan de eigenaar van Kruidvat nu ook in België voorschriftvrije geneesmiddelen verkopen tegen voordelige prijzen.

Henkel en PostNL stappen in Nederlands wasplatform

24/05/2018

Een nieuwe Nederlandse startup, Dobbi, draait de was voor jou: de onderneming haalt thuis je vuile was op en brengt het schoon gestreken en gevouwen terug. PostNL en Henkel investeren al mee in het bedrijf, dat een nieuwe disruptor wil zijn.