AH krijgt monopolie op FIFA 19

FIFA 19 visual
Foto: EA Sports

Gameproducent EA Sports en Albert Heijn gaan samenwerken: AH wordt de enige supermarkt die de gloednieuwe FIFA 19 mag aanbieden. De games zullen voortaan ook verkrijgbaar zijn bij meer dan 650 Albert Heijn-winkels en op ah.nl.

 

Al te bestellen op ah.nl

“Naast de dagelijkse boodschappen willen we onze klanten verrassen met andere producten en diensten zoals schoolspullen, tickets voor dagjes uit en nu ook games. We vinden het daarom fantastisch dat we FIFA 19 als enige supermarkt kunnen aanbieden en kijken uit naar de verdere samenwerking”, zegt commercieel directeur Marit van Egmond.

 

De nieuwe FIFA 19 voor PlayStation 4 zal vanaf 28 september in de Albert Heijn-winkels liggen, maar klanten kunnen het spel nu ook al bestellen in de webshop van de supermarktketen. Deze wordt dan drie dagen voor de officiële releasedatum al thuisbezorgd. Een aantal klanten maken zelfs kans om het spel op 25 september om 00.01 uur thuis te ontvangen, als eerste van Nederland.

 

FIFA 19 vormt de eerste stap in een bredere samenwerking tussen beide partijen, legt landenmanager Benelux Dirk Scholing uit: “Wij zijn bij EA altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze producten toegankelijk te maken. Naast het aanbieden van de producten in de winkels, heeft Albert Heijn een sterk online platform dat perfect aansluit op onze strategie voor de toekomst.”