Bax-shop trekt naar Italië en Amsterdam

Bax-shop trekt naar Italië en Amsterdam

Bax-shop, de muziekwinkel die vooral online furore wist te maken, heeft een webshop geopend in Italië. Het is ondertussen al het zevende land waar Bax-shop een gelokaliseerde site opent. Daarnaast komt er ook een winkel in Amsterdam.

 

Vierde fysieke winkel

Naast Italië en Nederland is Bax-shop ook al te vinden in Frankrijk, Engeland, Spanje en België. Alle bestellingen worden nog steeds verstuurd vanuit Zeeland, maar de klantenservice wordt volledig ingevuld door werknemers die de lokale talen beheersen. Binnenkort wil de muziekwinkel ook nog een webshop openen in Zweden.

 

De nieuwe winkel in Amsterdam zal het vierde fysieke verkooppunt zijn van Bax-shop. Eerder opende het al winkels in thuishaven Goes, Rotterdam en in het Belgische Antwerpen.

 

Eerder deze week lanceerde het ook een nieuwe huisstijl voor de website. Zo hoopt het de betrokkenheid van dj’s, producers en muzikanten te vergroten. Dat schrijft Emerce.

 

Begin dit jaar kwam Bax-shop ook al op de proppen met gratis same-day delivery voor grote bestellingen. Het was toen de eerste Nederlandse retailer die dezelfde dag aan huis levert zonder extra kosten aan te rekenen.