Bax-shop trekt naar Italië en Amsterdam

Bax-shop trekt naar Italië en Amsterdam

Bax-shop, de muziekwinkel die vooral online furore wist te maken, heeft een webshop geopend in Italië. Het is ondertussen al het zevende land waar Bax-shop een gelokaliseerde site opent. Daarnaast komt er ook een winkel in Amsterdam.

 

Vierde fysieke winkel

Naast Italië en Nederland is Bax-shop ook al te vinden in Frankrijk, Engeland, Spanje en België. Alle bestellingen worden nog steeds verstuurd vanuit Zeeland, maar de klantenservice wordt volledig ingevuld door werknemers die de lokale talen beheersen. Binnenkort wil de muziekwinkel ook nog een webshop openen in Zweden.

 

De nieuwe winkel in Amsterdam zal het vierde fysieke verkooppunt zijn van Bax-shop. Eerder opende het al winkels in thuishaven Goes, Rotterdam en in het Belgische Antwerpen.

 

Eerder deze week lanceerde het ook een nieuwe huisstijl voor de website. Zo hoopt het de betrokkenheid van dj’s, producers en muzikanten te vergroten. Dat schrijft Emerce.

 

Begin dit jaar kwam Bax-shop ook al op de proppen met gratis same-day delivery voor grote bestellingen. Het was toen de eerste Nederlandse retailer die dezelfde dag aan huis levert zonder extra kosten aan te rekenen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Krëfel neemt meerderheid in IT-speler Tones

17/11/2017

Krëfel heeft een meerderheid genomen in het Mechelse Tones, een keten met vier winkels die gespecialiseerd is in IT en multimedia. Door die overname wil Krëfel zijn aanbod in die sectoren verder uitbreiden.

Themapark rond Italiaanse voeding geopend in Bologna

16/11/2017

In het Italiaanse Bologna is een waar paradijs geopend voor liefhebbers van de Italiaanse keuken. Eataly World is een themapark waar alles draait rond Italiaanse pasta, wijn, pizza en meer van dat lekkers.

Service is de sleutel voor jarig Keymusic

10/11/2017

De fysieke muziekwinkel heeft zeker nog bestaansrecht, zegt CEO Francky Dedeyne van Keymusic, dat zijn 25e verjaardag viert. "Als je oplossingen verkoopt, speelt prijs minder", stelt hij. Groei komt uit een franchiseconcept, bovendien lonkt het buitenland.

Pieter Haas, CEO Ceconomy: "Wij verkopen een digitaal leven aan de consument"

03/11/2017

Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt, heeft de sleutel in handen voor de verdere consolidatie van de elektronicasector in Europa. De retailer wordt een verkoper van diensten en oplossingen: “We helpen mensen de juiste beslissingen te nemen.”

Ceconomy groeit verder in transitiejaar

26/10/2017

In het vierde kwartaal van zijn boekjaar is Ceconomy, voorheen onderdeel van de Duitse Metro Group, met 4,6% gegroeid naar 5,264 miljard euro. Vooral online zette het moederbedrijf van onder andere Media Markt grote stappen.

Mister Genius start Vlaamse expansie in Mechelen

23/10/2017

Mister Genius, een winkelketen voor onder andere pc- en smartphoneherstellingen, opent vandaag een winkel in Mechelen. Die moet voor de Waalse keten een aanzet zijn voor een flinke expansie ten noorden van de taalgrens.

Back to top