Bax-shop trekt naar Italië en Amsterdam | RetailDetail

Bax-shop trekt naar Italië en Amsterdam

Bax-shop trekt naar Italië en Amsterdam

Bax-shop, de muziekwinkel die vooral online furore wist te maken, heeft een webshop geopend in Italië. Het is ondertussen al het zevende land waar Bax-shop een gelokaliseerde site opent. Daarnaast komt er ook een winkel in Amsterdam.

 

Vierde fysieke winkel

Naast Italië en Nederland is Bax-shop ook al te vinden in Frankrijk, Engeland, Spanje en België. Alle bestellingen worden nog steeds verstuurd vanuit Zeeland, maar de klantenservice wordt volledig ingevuld door werknemers die de lokale talen beheersen. Binnenkort wil de muziekwinkel ook nog een webshop openen in Zweden.

 

De nieuwe winkel in Amsterdam zal het vierde fysieke verkooppunt zijn van Bax-shop. Eerder opende het al winkels in thuishaven Goes, Rotterdam en in het Belgische Antwerpen.

 

Eerder deze week lanceerde het ook een nieuwe huisstijl voor de website. Zo hoopt het de betrokkenheid van dj’s, producers en muzikanten te vergroten. Dat schrijft Emerce.

 

Begin dit jaar kwam Bax-shop ook al op de proppen met gratis same-day delivery voor grote bestellingen. Het was toen de eerste Nederlandse retailer die dezelfde dag aan huis levert zonder extra kosten aan te rekenen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Slimme koelkast Samsung bestelt bij Albert Heijn

14/03/2018

Samsung en Albert Heijn gaan samenwerken voor online boodschappen: de nieuwe koelkasten van Samsung laten je vanop afstand in de koelkast kijken, waarna je met de Appie-app meteen de ontbrekende boodschappen kan bestellen.

Media Saturn lanceert eerste kassaloze winkel in Oostenrijk

12/03/2018

Saturn opende vandaag Europa's allereerste kassaloze elektronicawinkel in Oostenrijk. De voormalige Metro Group-keten biedt zijn klanten het gebruikelijke advies bij aankoop, maar betalen moet gebeuren via een app.

Omzet daalt, maar Prada verwacht veel van 2018

12/03/2018

De omzet van modebedrijf Prada, dat naast het Italiaanse merk met dezelfde naam ook tal van andere modemerken in portefeuille heeft, is in 2017 met enkele procenten gedaald. De verwachtingen voor het huidige boekjaar zijn echter hoog.

Online en offline prijzen Media Markt gelijk getrokken

26/02/2018

Ceconomy gaat de online en offline prijzen bij Media Markt en Saturn gelijktrekken. De digitale prijskaarten die al een tijdje te vinden zijn in de winkels maken dat mogelijk, omdat die in real-time kunnen worden aangepast.

Voor het eerst minder smartphones verkocht

22/02/2018

2017 mag dan alweer een recordjaar zijn voor de smartphoneverkopers, toch begint de markt af te koelen: in het vierde kwartaal gingen voor het eerst sinds 2004 wereldwijd minder smartphones over de toonbank.

Duvel Moortgat de Italiaanse toer op

22/02/2018

Duvel Moortgat heeft zijn minderheidsbelang in de Italiaanse brouwerij Birrificio del Ducato opgetrokken tot 70%. De Belgische brouwerij, ook bekend van Vedett, zit al sinds 2016 in het kapitaal van de brouwerij uit Soragna bij Parma.

Back to top