Bax-shop trekt naar Italië en Amsterdam

Bax-shop trekt naar Italië en Amsterdam

Bax-shop, de muziekwinkel die vooral online furore wist te maken, heeft een webshop geopend in Italië. Het is ondertussen al het zevende land waar Bax-shop een gelokaliseerde site opent. Daarnaast komt er ook een winkel in Amsterdam.

 

Vierde fysieke winkel

Naast Italië en Nederland is Bax-shop ook al te vinden in Frankrijk, Engeland, Spanje en België. Alle bestellingen worden nog steeds verstuurd vanuit Zeeland, maar de klantenservice wordt volledig ingevuld door werknemers die de lokale talen beheersen. Binnenkort wil de muziekwinkel ook nog een webshop openen in Zweden.

 

De nieuwe winkel in Amsterdam zal het vierde fysieke verkooppunt zijn van Bax-shop. Eerder opende het al winkels in thuishaven Goes, Rotterdam en in het Belgische Antwerpen.

 

Eerder deze week lanceerde het ook een nieuwe huisstijl voor de website. Zo hoopt het de betrokkenheid van dj’s, producers en muzikanten te vergroten. Dat schrijft Emerce.

 

Begin dit jaar kwam Bax-shop ook al op de proppen met gratis same-day delivery voor grote bestellingen. Het was toen de eerste Nederlandse retailer die dezelfde dag aan huis levert zonder extra kosten aan te rekenen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Fnac Vanden Borre start werken aan gezamenlijk distributiecentrum

17/01/2018

In Willebroek gaan de werken aan een nieuw distributiecentrum voor Fnac en Vanden Borre van start. Het is de volgende stap in de integratie van de twee ketens, die sinds de fusie van Darty en Fnac tot dezelfde groep behoren.

Yoox Net-a-Porter haalt recordomzet in 2017

16/01/2018

Online retailer Yoox Net-a-Porter (YNAP) heeft in 2017 een recordomzet gehaald van meer dan 2 miljard euro. Dat is een groei van meer dan 10% ten opzichte van een jaar eerder, toen die grens net niet werd gehaald.

Gucci opent restaurant en museum in Firenze

12/01/2018

Modemerk Gucci heeft in Firenze een museum en een restaurant voor vijftig personen geopend. Driesterrenchef Massimo Bottura zal daar de klanten voorzien van hoogstaande maaltijden.

Samsung mikt op recordwinst in vierde kwartaal

09/01/2018

Het Koreaanse technologiebedrijf Samsung heeft in voorlopige kwartaalresultaten aangegeven dat het uitgaat van een recordwinst voor het vierde kwartaal van 2017. Toch lijkt het niet te kunnen voldoen aan de verwachtingen.

Forever 21 sluit flagshipstore in Amsterdam

04/01/2018

Forever 21 doet nog deze maand de deuren van zijn flagshipstore in Amsterdam definitief dicht. Door een reorganisatie komen meer dan honderd werknemers op straat te staan. De winkel in Rotterdam blijft wel gewoon draaien.

Medeoprichter MediaMarkt overleden

28/12/2017

Erich Kellerhals, een medeoprichter van elektronicaketen MediaMarkt, is op kerstdag overleden. De Duitser legde in 1979 de basis van wat later zou uitgroeien tot een van de grootste elektroketens wereldwijd. Erich Kellerhals werd 78.

Back to top