BCC lanceert livechat en uitgebreidere bestelmogelijkheden | RetailDetail

BCC lanceert livechat en uitgebreidere bestelmogelijkheden

BCC lanceert livechat en uitgebreidere bestelmogelijkheden

BCC gaat bij online bestellingen tot 22u, in plaats van 15u, witgoed de volgende dag leveren en installeren. Bij het pakketje uitbreidingen van de dienstverlening die het bedrijf biedt, hoort ook een live chat met specialisten in de winkels.

Klant helpen bij kiezen en bezorgen  

Veel consumenten zoeken eerst op internet, maar vinden hier niet altijd het antwoord voor hun persoonlijke situatie. Daarnaast wordt de keuze in consumentenelektronica door een breed aanbod en meer innovaties steeds complexer. Daarom gaat BCC de klant direct persoonlijk laten adviseren door productspecialisten uit een van de 73 BCC-winkels.

 

BCC startte verder een test met een livedienst op de winkelvloer bij de nieuwe winkel die BCC vorige week opende in winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam. Daar kan de klant op de winkelvloer op computerproducten bijvoorbeeld besturingssystemen en programma’s laten installeren of laptops laten configureren. ‘Met de uitrol van deze diensten biedt BCC haar klanten zekerheid: zekerheid van de juiste keuze voor een product en zekerheid van snelle, goede en betrouwbare bezorging en waarbij we optimaal gebruikmaken van onze omnichannel mogelijkheden”, aldus Herman Bramer, sinds half september de nieuwe algemeen directeur van BCC. Bramer was daarvoor verkoopsdirecteur van Koninklijke Auping.

 

BCC bestaat sinds 1969, omvat 73 vestigingen en telt 1400 medewerkers. De formule is onderdeel van de internationale retailonderneming FNAC met 199 vestigingen voor entertainment- en elektronicaproducten in Europa, Afrika en Zuid-Amerika.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Slimme koelkast Samsung bestelt bij Albert Heijn

14/03/2018

Samsung en Albert Heijn gaan samenwerken voor online boodschappen: de nieuwe koelkasten van Samsung laten je vanop afstand in de koelkast kijken, waarna je met de Appie-app meteen de ontbrekende boodschappen kan bestellen.

Media Saturn lanceert eerste kassaloze winkel in Oostenrijk

12/03/2018

Saturn opende vandaag Europa's allereerste kassaloze elektronicawinkel in Oostenrijk. De voormalige Metro Group-keten biedt zijn klanten het gebruikelijke advies bij aankoop, maar betalen moet gebeuren via een app.

Online en offline prijzen Media Markt gelijk getrokken

26/02/2018

Ceconomy gaat de online en offline prijzen bij Media Markt en Saturn gelijktrekken. De digitale prijskaarten die al een tijdje te vinden zijn in de winkels maken dat mogelijk, omdat die in real-time kunnen worden aangepast.

Voor het eerst minder smartphones verkocht

22/02/2018

2017 mag dan alweer een recordjaar zijn voor de smartphoneverkopers, toch begint de markt af te koelen: in het vierde kwartaal gingen voor het eerst sinds 2004 wereldwijd minder smartphones over de toonbank.

Fusie legde Fnac Darty geen windeieren

22/02/2018

De Franse entertainment- en elektroretailer Fnac Darty, de groep boven het Belgische Vanden Borre en het Nederlandse BCC, heeft “een solide 2017” achter de rug. De omzet steeg immers met bijna 40%.

Gino Van Ossel: “Omnichannel kan wél rendabel zijn”

15/02/2018

Omnichannel is nog geen verworvenheid in retail: veel ketens blijven vasthangen aan hun fysieke winkelnetwerk en hebben niet de volledige klantreis in kaart. Toch zijn er ook inspirerende voorbeelden.

Back to top