Belgiës grootste Coolblue opent in Gent

Coolblue XXL opent in Gent
Coolblue

In Gent opent de eerste Belgische Coolblue XXL vandaag zijn deuren. In de 1200m² grote winkel kunnen klanten meer dan duizend producten zelf uitproberen.

 

Grootste in België

De nieuwe winkel is Gent vervangt de vestiging in Lochristi, maar is maar liefst drie maal groter. Het is de eerste Belgische winkel van het XXL-type van het e-commercebedrijf. Verder fungeert de vestiging ook als afhaalpunt voor online bestellingen en is er een uitgebreide dienst na verkoop.

 

"Wanneer klanten op zoek zijn naar een product, dan willen ze het vaak eerst zelf ervaren. Zoek je een nieuwe tv met soundbar, dan wil je deze eerst even zien en horen. Wil je een nieuwe koptelefoon, dan wil je even horen hoe die écht klinkt. Vanaf vandaag is dat mogelijk in onze nieuwe winkel in Gent", aldus CEO Pieter Zwart.

 

Na Amsterdam, Den Haag en Tilburg is de winkel in Gent de vierde volgens het XXL-concept van Coolblue, een model dat nog dagelijks verder verfijnd wordt op basis van feedback van klanten en personeelsleden. In Gent is er bijvoorbeeld een productwereld met keukenapparatuur. "Daar kan je zien welke vaatwasser, oven of koelkast de beste keuze voor jou is om in te bouwen in jouw keuken. Zo blijven we Coolblue XXL elke dag een beetje beter maken", besluit Zwart.