Computerwebwinkel Afuture failliet verklaard

Computerwebwinkel Afuture failliet verklaard

Computerwebshop Afuture is dan toch failliet verklaard. Het bedrijf had de mogelijkheid om nieuwe bestellingen te doen eerder al onmogelijk gemaakt en nu heeft het dus volledig de boeken neergelegd.

Bestellingen niet geleverd

Niet enkel bestellingen via de website werden stopgezet, maar ook de afhaalbalie in Veenendaal is gesloten. Eerder hadden klanten al melding gemaakt van bestellingen die niet werden geleverd. De website is wel nog bereikbaar en ook daar is geen melding te vinden van een faillissement, maar een bron binnen het bedrijf bevestigde het faillissement wel aan de website Tweakers. Ook de facebookpagina van Afuture is al verdwenen en de klantendienst is niet bereikbaar.

 

Ondertussen is concurrent Azerty al in het gat gesprongen dat door Afuture werd gelaten. Klanten van Afuture die met een defect product zitten, die kunnen voortaan ook terecht bij Azerty om het te laten herstellen. Het voegt er wel aan toe dat het niet zomaar de garantie van Afuture zal overnemen, maar dat het zijn contacten bij fabrikanten en leveranciers zal aanspreken, om zo nog tot een oplossing te kunnen komen.